Co si mylsite, prec v dnesnej dobe su zeny, kotre sa lahko oddaju muzom nemaju problemy na sex na jednu noc a tak Kedysi boly zeny podstive, no dnes to tak uz nie je kde si myslite ze je problem samozrejme nenarazam na vsetky
@jurino555 - v minulosti boli ženy rovnaké ako teraz - ibaže vtedy bola spoločnosť oveľa kostnatejšia a akékoľvek prešľapy voči morálke boli kruto trestané (v doslovnom zmysle ale aj v prenesenom - keď ich rodina odvrhla, napr.)
dnes sa už toleruje oveľa viac, sex na jednu noc nie je žiadne tabu
a nechápem, prečo práve ženy by sa mali za niečo hanbiť, chlapi snáď sex na jednu noc nepraktizujú???
ako mne to vobec nevadi ale cital som nieco podobne niksie tak ma napadlo zalozit nieco taketo ja som moderny clovek cize mne to vyhovuje , len zaroven aj velmy rozculuje
Vždy lepšie dievčatá, ktoré preferujú sex na jednu noc ako tie, ktoré snívajú o svojom princovi na bielom koni, veria sľubom prelietavým ubožiakom a potom píšu prijebané blogy a statusy o tom, ako ony ďalej nedokážu bez neho žiť...
Chcel som len podotknut ze toot nema somnou nic spolocne ja by som tu nic keby chcem vazen neriesil ja tu zakladam diskusie len preto ze sa nudim a cchem citat odpovede aj tato tema ja viac menej napad niekoho ineho §.d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ludia, vy uz nemate co riesit?
a vobec..ked chce, tak nech!
dnes sa už toleruje oveľa viac, sex na jednu noc nie je žiadne tabu
a nechápem, prečo práve ženy by sa mali za niečo hanbiť, chlapi snáď sex na jednu noc nepraktizujú???
a muz ma problem so sexom na jednu noc?
Ludia sa absolutne nezmenili, len o tom mozno viac hovoria verejne.
akože ženy to robili vždy a aj budú robiť, len sa tým nechvália tak ako chlapi.....
a podľa mňa to nie je žiadny problém...
btw si normálny ?! ?! ?!
A asi preto, lebo teraz sa nejako vzťahy, manželstvá degradujú a ženy si vyberajú najjednoduchšiu formu vzťahov.
Absolútne ma to nesere Pokial s tým obaja súhlasia je dovolené všetko..
niektorí........