Predstavte si, že máte pekný vzťah s dievčaťom, ktoré veľmi ľúbite. Zrazu o vás začne mať záujem iné dievča- výzorom aj povahou vaše vysnívané. Tak ruku na srdce- dokázali by ste byť stále verní? Alebo by ste sa zrovna rozišli kvôli tej vysnívanej? Alebo
Myslím tým, že by som mal pekný vzťah, dokonca s niekým koho by som lúbil... Alebo že by o mňa prejavilo záujem dievča výzorom i povahou moje vysnívané. Idylka. Keby sa to stane všetko, čisto hypoteticky, asi by som navrhol nejaké našej kultúre vzdialené spolužitie v trojici.
ak by som sa niekedy ocitol v takejto situacii (co sa mi nikdy nestane) tak by som tu babu ktoru lubil neopustil kvoli inej, ak by moj vztah s nou bol dokonaly nevidim dôvod ho nicit
@supersayan No, mal by si pekný vzťah ale príde proste niečo tvoje vysnívané, priam dokonalé a ty vieš, že s ňou by si mohol mať ešte krajší vzťah..myslíš žeby si si nevybral radšej "vysnívanú"?
"pekný vzťah s dievčaťom, ktoré veľmi ľúbite" ak je to skutočne pekný vzťah a skutočne to dievča milujem tak nieje čo riešiť pretože presne také som si vysníval a čiste teoreticky ak by sa vyskytlo nejaké dievča ktoré by mi bolo sympatické tak môžme byť dobrý priatelia, ak by ale mala záujem o niečo viac tak to nie Určite by som sa nerozišiel z niekym koho milujem pre niekoho kto sa mi páči. Iná situácia by bola ak by som toho človeka z ktorým som nemiloval.
@Klaudiqaaa nemozes vediet co bude s osobou ktoru nepoznas, ale mozes vediet co ta caka s osobou ktoru poznas a milujes, ja by som nikdy nenechal babu kôli inej len preto ze je pekna a MOZNO by to bolo lepsie ako s tou s ktorou som teraz
@Klaudiqaaa vysnívaná je len vysnívaná, a sny často klamú navyše som prišiel nato že asi by som s takou čo mám "vysnívanú" nevydržal už len skrz to že by som ju "povyšoval" nad seba... resp, urobil by som čo by osm jej na očiach videl a tým pádom by ma poslala čoskoro dpc
@klaudiqaaa no ak by som ju fakt moc lubil tak by som ostal s nou.. podla mna vdaka tomu ze by sa o mna zacala zaujimat ta moja "vysnivana" by som zistil ze ci fakt lubim tu s ktorou chodim
ale uz sa mi take cosi stalo, a podviedol som moju vtedajsiu s takou co sa mi proste viac pacila, aj si viac rozumieme, ale nelutujem to zase na druhu stranu (ano povedzte mi vseci aka som svina ze som ju podviedol ), a kratko po tom co som ju podviedol som sa s nou rozisiel..
Pokiaľ je vysnívaná i POVAHOU, isto by som nad tým rozmýšlal. Nie že sa na ňu hneď vrhnem, na začiatku byť verný a zároveň sa kamarátiť s tou druhou... a po čase na to chlapec príde sám, ktorá je tá pravá. Koniec koncov... vo vzťahu je vždy aspoň jeden zranený
neviem. asi by som sa naschval chcel pohadat s tou terajsou a potom ked by sme uz boli rjadne rozhadany tak by som sa s nou odisiel a dal sa dokopy s tou vysnivanou
Nezažil som , neviem to predpovedať čo by sa stalo, ale nepodviedol som si holku ešte.Myslím, že keď s niekým chodím a podvádzam ho,tak si potom odporujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Takže by som šiel vyhľadať takú ...
Stačí?
Smiem sa spýtať, prečo je vzor cnosti jednoducho ostať, napriek tomu, že človek evidentne nepovažuje osobu, s ktorou je, za vysnívanú? ...
ale uz sa mi take cosi stalo, a podviedol som moju vtedajsiu s takou co sa mi proste viac pacila, aj si viac rozumieme, ale nelutujem to zase na druhu stranu (ano povedzte mi vseci aka som svina ze som ju podviedol ), a kratko po tom co som ju podviedol som sa s nou rozisiel..
Takže ideálny chalan bude zásadne verný, teda ostane s prvou babou, na ktorú narazí, bez ohľadu na okolnosti, alebo?