No takze mam 19 rokov a este som panic s babou som sa boskaval asi 10 krat a inak nic.Poviem pravdu moc som sa nezaujimal o dievcata ale ani o chalanou vobec tak vylucte to ze som GAY.OK???Čo na to hovorite???
Ak by bolo treba mať to "poprvé" za sebou pomaly v 15-tich, tak množstvo ľudí sa už môže ísť aj zakopať pod zem a určite budú kvôli tomu do konca života dokonale osamelí! (A ja sa idem rovno odstreliť, aby som sa ušetrila od takého utrpenia)
Gay je muž zaujímajúci sa o rovnaké pohlavie. Pokiaľ sa oň nezaujímaš, túto hlavnú podmienku nespĺňaš, tak čo riešiš?
Ak si myslis ze je to normalne tak je to normalne..co sa riadis inymi nazormi ved mas vlastny tak uvazuj...Ved nie je pravidlo ze ludia nad 20 ktori nemali sex su nejaki divni....
@tunidlo Nie, človek sa stáva rozumným, keď sa v 13-tich až 15-tich nevyspí s prvým na koho natrafí a keď v 18-tich nerieši, či sa neplánovane nejde stať rodičom...
omg, tie vaše komenty : , toto je asi naj stránka :
Chlape, čo si zakladal túto diskusiu, nič si z toho nerob, ono to raz príde, možno až v 21, nevieš...je mnoho takých ako ty, len málokto si to prizná /mnoho je relatívny pojem/
tak si bi a horovo teraz vazne, je to uplne v pohode, poznam od teba starsiiich, co ties nikdy nespali ani nic sex z dievcatom. takze je to ok . inac na pokeci som vydel chalana, co pisal ze nieje gay, len chce honit z dajakim hetero chalanom ja to volam ze "heterosexualny bisexual"
panic... to je len nejake pomyselne nieco, proste na to kasli, co je na tom - sexovat vie kazdy...teda skoro a ked pride ta spravna tak uz ani ty nebudes "panic" no boze ber to ako to je asi ta ziadna dostatocne neocarila btw sutaz o ipod na » iblog.pedestrian.sk
A co mame na to hovorit? Mame analyzovat tvoj charakter podla 4 viet? Je to normalne ze ked mas 19 si panic ved to NIE JE urcene ze ked do napr.18 nesexujes, tak si homo... A keby si aj bol gay tak co je?? No predsa nic. Vsetko ma svoj cas a ked stretnes dievca s ktore ta zaujme, (a tiez ty ju , s ktorym budes mat pekny vztah, potom dojde aj k inym veciam ako bozkavanie a ked sa ti to bude pacit tak vies ze nie si gay. A vlastne si to sam vylucil uz na zaciatku...tak o co tu ide?
@tunidlo Podľa toho čo vidím okolo seba... nie je to jednoduché
Ale ok, aby som to opravila tak, aby si bol s formuláciou myšlienky spokojný: Človek čo má pocit, že ak do 16-tky nemá za sebou prvý sex, tak je odsúdený na večnú samotu a je nenormálny a podobne, prípadne čo v 18-tich stále každú chvíľu rieši možné neplánované rodičovstvo má od rozumnosti viac než ďaleko.
@ Janko787 a preco by to nebolo normalne ??,je to uplne v poriadku ....ja poznam chlapcov ,co sa v zivote este ani len nebozkavali a maju este k tomu viac rokov ako ty takze nestresuj
okii...suhlasim so vsetkym co je tu...aj ta baba co pisala o tom trapeni je prafda ...treba vsetkemu nechat volny priebeh..aj zivotu a nielen tejto sexualneej otazke...Tiez mam 19 a sexualne som ece nezil...a zatial nemam ani nejaku silnuu pohnutku. DOteraz sme stale skoncili iba pri tom vykusovanyy jednoduchoo krasaa...a je to tazke stymi babaami:p ...a trz ma zecte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak by bolo treba mať to "poprvé" za sebou pomaly v 15-tich, tak množstvo ľudí sa už môže ísť aj zakopať pod zem a určite budú kvôli tomu do konca života dokonale osamelí! (A ja sa idem rovno odstreliť, aby som sa ušetrila od takého utrpenia)
Gay je muž zaujímajúci sa o rovnaké pohlavie. Pokiaľ sa oň nezaujímaš, túto hlavnú podmienku nespĺňaš, tak čo riešiš?
Keď má človek do istého veku málo skúseností s opačným pohlavím, stane sa automaticky rozumným?
Chlape, čo si zakladal túto diskusiu, nič si z toho nerob, ono to raz príde, možno až v 21, nevieš...je mnoho takých ako ty, len málokto si to prizná /mnoho je relatívny pojem/
Teda vlastne skôr áno ako nie ... ...
Nie je takýmto spôsobom dosť jednoduché stať sa rozumným?
Ale ok, aby som to opravila tak, aby si bol s formuláciou myšlienky spokojný: Človek čo má pocit, že ak do 16-tky nemá za sebou prvý sex, tak je odsúdený na večnú samotu a je nenormálny a podobne, prípadne čo v 18-tich stále každú chvíľu rieši možné neplánované rodičovstvo má od rozumnosti viac než ďaleko.