Ak potrebuješ poradíť ohladom mágie.... napíš mi ! pômôžem čímkolvek či uš sa to tíka Duchov,snoch,alebo niečoho čo si nevieš visvetliť rada pomôžem.Mám skúsenosťi!
Napíš mi
stále som neprišla na to aký oblúk mám použiť pri wingardium leviosa.... nevie,m či mám na toto kúzlo aj dobrý prútik drevo zlatého dažďa, vnútro vtačí trus a dĺžka 2 metre...neohybný.... som už zúfala poraď
@assasins Potrebujem vedieť o nej viac vecí ..či ste si už písali alebo nie .. alebo mi na ňu pošli link , nájdeme tam nejaký záchytný bod ,ktorý ťa posunie ďalej .
@assasins Ona je samostatná kapitola ..nespráva sa ako väčšina dievčat. Na ňu proste buď okamžite zapôsobíš aj obyčajným "ahoj" a ak nie tak jej môžeš zniesť aj modré z neba a nebude to stačiť
videla som na internete Vas inzerat a myslim, ze potrebujem Vasu pomoc.
Mam problem s laskou. Viete, ako sa vravi, ze mame milovat blizneho svojho?
Nedokazem milovat ludi, ktorych rozumove postupy sa vymykaju racionalnemu rozumu, ale na druhej strane sa citim vinna, pretoze viem, ze by som nemala sudit na zaklade jednej hlupej ankety s reklamnym podtextom a, a, a... Ako tomu celit, prosim? Peniaze momentalne nemam, ale mozem zaplatit v naturaliach. Pomohli by ste mi?
@flussica Vzhľadom na opis daného problému musím žiaľ povedať , že neviem pomôcť keďže tiež nechápem ako môže niekto niečo také vytvoriť...jediná možnosť ako by ste mohli pocítiť úľavu je vyhľadať osobu ,ktorá vás svojimi anketami irituje a ukameňovať ju/jeho. Bankový účet : 2O9 828829
@flussica Efektívnosť alebo užívanie mojich rád už moju firmu nezaujíma. Cena sa stanovuje počtom slov ,ktoré do vašej rady zahrnieme. Momentálne to činí 80 slov. Pokojne si to prepočítajte. Žito má na trhu nízku cenu, žiadame minimálne 4 vrecia.
a co tak najprv si vycarovat rozum ??? vies trosku premenit piliny ... boze hraa sa tu na bosorku a ze vie magiu ...och trapne decke .... proste na psychiatriu chod moja ,.,,,,
@martinm Ti niesi kompletný však? Napísala som pre ludí ktorích to fakt zaujíma a nie pre Neakích kritikov! ktorí sa robia najmudrejším ale nechápu tomu!
Je pekné od teba, že nechceš ubližovať, ale bohužiaľ to aj keď nevedomky to práve robíš! Tak to tvoje nechcenie dotiahni do konca a prestań s tých! Kým ti to aj iným veľmi neublíži, a to mi ver!
@martinm Ja viem ze to neni najlepsia vec, ale strasne ma to ktomu taha neviem prestat! umna je to ako droga chapes? pozri aj teras mam predtuchu ....vidim veci co sa stanu do predu....ako stim mam prestat?to sa proste neda! a stim neublizujem ...je to tak....napr....kukam telku alebo som vonku a zrazu bum.....mam bud pocit alebo vidim nieco ako kratke video....je to cunde ale niekedy aj uzitocne...zo zaciatku som sa zlakla nuz...neda sa stim prestat,a teras trenujem dalsiu schopnost proste fakt je to taske stim prestat!
.ako stim mam prestat? Proste odmietni to a nezaoberaj sa tým vôbec!
stim neublizujem? Hlavne sebe tým ubližuješ, ničí to tvoju dušu a dostávaš sa týmto zakázaným ovocím samotným Bohom do nepriateľstva s /P. Bohom! To chceš?
A čo bude s tebou?
a toto som nekcela! a ani nechcem - ak to nechceš, tak to nerob!
Priznaj sa čo zakázané si robil, že toto ťa postihlo, Vyvolávala si duchov? Lebo ten " dar" máš od diabla! Inač by si nerobila veci proti Pánu Bohu!
Musím sa zapojiť. Martinm, mágia nie je cesta zla. Dobro a zlo sú samostatné veci. Ale mágia nemusí byť zlá. A mágia nie je dar. Mágiu má v sebe každý, aj ty. Plus, mágia technicky vzaté nie sú žiadne rituály. Mágia je iba sila mysle. Tvoje pozitívne alebo negatívne myslenie. A čím sa na niečo sústredíš, tým je väčšia šanca, že sa to stane. Rituály iba pomáhajú sústrediť sa. Mágovia sú iba majstri myšlienok. Ak Pán Boh chce, aby bola utajená, má na to nejaký dôvod. Samozrejme, existuje aj "zlá" mágia. Keď ľudia využívajú svoju nekonečnú moc pre zlo. TO je brána do pekla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
nemáš ty náhodou už skusenosti s "mágiou"??? no vieš čo mylsim...
@nikola1023
aj ja si prosim poradit @1
10 je vek a 23 IQ
Dr. Love
kým začneš radiť, pozri si najskôr toto
» www.juls.savba.sk/ediela/psp2000/...
@romanzkrajinyx čo máš stále so mnou? nie nemám žiadne skúsenosti s mágiou okerem toho že som si prečítal knihu od LaVeya
@nikola1023 comu presne sa venujes?
nikola ty bosorka a slúžobnička satana! Daj pokoj tým deťom a nechaj si svoj jed pre seba!.
videla som na internete Vas inzerat a myslim, ze potrebujem Vasu pomoc.
Mam problem s laskou. Viete, ako sa vravi, ze mame milovat blizneho svojho?
Nedokazem milovat ludi, ktorych rozumove postupy sa vymykaju racionalnemu rozumu, ale na druhej strane sa citim vinna, pretoze viem, ze by som nemala sudit na zaklade jednej hlupej ankety s reklamnym podtextom a, a, a... Ako tomu celit, prosim? Peniaze momentalne nemam, ale mozem zaplatit v naturaliach. Pomohli by ste mi?
A ešte si prosím jedno špeciálne zaklínadlo na naliatie gramatiky do hlavy jednej osobe.
Potom ďalším, ak sa Ti to podarí.
Je pekné od teba, že nechceš ubližovať, ale bohužiaľ to aj keď nevedomky to práve robíš! Tak to tvoje nechcenie dotiahni do konca a prestań s tých! Kým ti to aj iným veľmi neublíži, a to mi ver!
Prosím hoď si do googla mágia a pochopíš.
» www.kristus.sk/okultizmus/...
ako droga chapes? Tak ju neber a bojuj!
.ako stim mam prestat? Proste odmietni to a nezaoberaj sa tým vôbec!
stim neublizujem? Hlavne sebe tým ubližuješ, ničí to tvoju dušu a dostávaš sa týmto zakázaným ovocím samotným Bohom do nepriateľstva s /P. Bohom! To chceš?
A čo bude s tebou?
a toto som nekcela! a ani nechcem - ak to nechceš, tak to nerob!
Priznaj sa čo zakázané si robil, že toto ťa postihlo, Vyvolávala si duchov? Lebo ten " dar" máš od diabla! Inač by si nerobila veci proti Pánu Bohu!