Zaujímal by ma váš názor na SUV Land Rover Range Rover Vogue
je to krásny stroj, mali ste možnosť sa v ňom odviesť vlastniť ho? ak áno chcel by som sa spýtať na prevádzkové náklady motor 3.0 td6 jednalo vy sa o diesel od roku výroby 2002, hlavne čo sa týka výbavy a poruchovosti by ma zaujímalo - mňa zaujíma momentá
je to nádherné auto, má ho otcov kamarát, i keď teraz už asi novší model ako 2002...spotreba bude určite okolo 15l/100km, a k spoľahlivosti - na starších modeloch (pod rok výroby 2010) sa často kazila elektronika v aute...ale ak si chceš zadovážiť také auto, zrejme nemáš hlboko do vrecka a nejaké tie menšie prevádzkové náklady oželieš...
@whisper nonsens je to iba v prípade ak nemáš peniaze, resp. si ekologický zameraný typ človeka...
ale súhlasím s druhou časťou odpovede - človek ktorý si chce kúpiť niečo také ako je Range Rover (čo je luxusná trieda narozdiel od vyššej strednej triedy kde napr. patrí MB, BMW alebo AUDI) sa predsa nebude radiť na nejakom internetovom fóre... ale ináč proti snívaniu nič nemám...
@aguri500 ... to maš pravdu , ten V8 by nebol špatný ... to auto ma 3 tony takže by sa motor tak nenamáhal ako v prípade V6 ... však 130 kw , to nie je žiaden závodník to bôž v prípade 3 tonoveho RR
@wayne nejde o peniaze, ide o to, že do mesta nájdeš v tej cene (či už nákupnej, alebo prevádzkovej) autá, ktoré ti ponúknu lepší výkon, viac luxusu a celkovo viac úžitkovej hodnoty.
@whisper viac luxusu? s Range Roverom sa môže porovnávať iba Porsche Cayenne...lepší výkon? to záleží od typu motora...úžitková hodnota? to nie je pick up - predsa tam majiteľ nebude prevážať vrecia s cementom...
land rover by som si nikdy nekúpil už z princípu, že sa kazia a to nie sú iba reči fakt sa kazia - tá regulácia vzduchového odpruženia podvozku napríklad...
Viezol som sa v ňom pneumatický podvozok chuťovka perfekt sedačky priestor bezpečnosť perfekt odporúčam každému zvláda brodenie sneh terén ale i ako diaľničný koráb je to skvelé auto odporúčam nemecko tam sú pekné kúsky ... je veľmi dobré aj na ťahanie len pozor na diferák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
... motor myslím , že by problém nemal robiť , tie trojlitre sú v celku spoľahlivé (myslím že sú od BMW)
... spotreba bude vysoká počítam tak cca 11l a viac, do roku 2006 sa robili myslím len s 5stup automatom
... ak budeš niečo také kupovať tak odporúčam dovoz z nemecka alebo krajín zo západu ... tam nájdeš zachovalé kúsky s úplnou históriou
... toť všetko čo viem a čo som na rýchlo zistil , zostáva len dobre si auto naštudovať pred kúpou
ale súhlasím s druhou časťou odpovede - človek ktorý si chce kúpiť niečo také ako je Range Rover (čo je luxusná trieda narozdiel od vyššej strednej triedy kde napr. patrí MB, BMW alebo AUDI) sa predsa nebude radiť na nejakom internetovom fóre... ale ináč proti snívaniu nič nemám...
ale chápem tvoje zmýšľanie...
range rover má pekný dizajn ale za 100 000 € ?