som pravacka ale na klaviri viem rychle casti zahrat len lavou rukou, pravu mam uplne drevenu a celkovo az na to ze lavou neviem pisat ich mam obe minimalne rovnako schopne
tiez som na to hrda aj ked sa mi vsetci smeju, ze drzim divno pero ked pisem(fakt ho drzim divno , ale strihat noznicami viem obidvomi rukami rovnako dobre
áno, chápem, že ak používate obe ruky rovnako, tak neviete za čo hlasovať, no VžDY je jedna ruka dominantná.
tak ja napríklad som hrdá ľavačka, no ked som bola malá starký sa ma pokúšal preučiť na praváčku (pozostatky minulého režimu) ale asi sa mu to nepodarilo... no viem písať aj pravou aj ked ... pomalšie a horšie inak strihám a také veci to pravou... (nemám na výber ˇ)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
LUDIA HLASUJTE ze ste lavaci a odmena tycinka nesquik vas neminie
tak ja napríklad som hrdá ľavačka, no ked som bola malá starký sa ma pokúšal preučiť na praváčku (pozostatky minulého režimu) ale asi sa mu to nepodarilo... no viem písať aj pravou aj ked ... pomalšie a horšie inak strihám a také veci to pravou... (nemám na výber ˇ)