@trdelniiiq Tak tak, správne mladý Padawan. Nezabudni však. Vystríhaj sa emociam negatívneho typu ako hnev, strach, zbrklosť a nenávisť...sú to totiž práve tieto pocity, ktoré eventuálne vedú k temnej strane sily...
all presne takéto reakcie som čakala zaujímave ja som pisala že ma len zaujíma....
a keď už tak trpím nespavosťou a opýtať som sa to nemala koho keďže nemam nikoho a bolo to tu napísane len zo srandy aby som zistila aké budu reakcie starších na takút temu keď sa ju opýta "malé" decko
@mygate aj by som mohla ale nie.. načo keď si ho aj tak prečíta iba 1 zo 100 a ak by chcel napísať dajaký koment. tak bude len v tom aby som radšej ani nič nepísala. ja som ho proste napísala len tak.... však aj tak keby som napísala správne a lepšie načo mi to bude? Ja som proste chcela niečo napísať. Je jedno čo . .. Aj tak internet nieje všetko .... internet je nič s porovnaním s realitou.
2. OMG nato koľko mate rokov tak z toho robíte halóóóó
3. kto si mysli že som úchyl, nech si myslí
4. Blazen som len cez noc pretože neamm čo robiť, a kto neurobil poriadnu hluposť, podobnu ako ja alebo inu tak sa mu začnem klaniať, pretože take nevieniatko určite nieje nik.
5. Kdo sa bojí o moje duševné zdravie nech sa neboji som normalne dievča ktora ma normalný život len si raz vystrelila z ľudí
@mygate ps: A k tomu vzedaniu a učeniu: v škole mi to ide vyborne aj som umelecky nadana ( i keď nemám na iných borcov) a tvoju maľku ak je tvoja je krasna ale aj keby nebola nevadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Interesting...
a keď už tak trpím nespavosťou a opýtať som sa to nemala koho keďže nemam nikoho a bolo to tu napísane len zo srandy aby som zistila aké budu reakcie starších na takút temu keď sa ju opýta "malé" decko
aby som zistila aké budu reakcie starších na takút temu keď sa ju opýta "malé" decko
si hadam edukačné video čakala?
doma a klasika misionár .)
nechceš si ísť poopravovať ten blog?
1. k smrti som sa nudila
2. OMG nato koľko mate rokov tak z toho robíte halóóóó
3. kto si mysli že som úchyl, nech si myslí
4. Blazen som len cez noc pretože neamm čo robiť, a kto neurobil poriadnu hluposť, podobnu ako ja alebo inu tak sa mu začnem klaniať, pretože take nevieniatko určite nieje nik.
5. Kdo sa bojí o moje duševné zdravie nech sa neboji som normalne dievča ktora ma normalný život len si raz vystrelila z ľudí
Ps. nehnevajte sa je to veľký fail
polovica tu nema ani napisany pravy vek... chodte sa radsej tesit z vianocnych darcekov ...