tiez nechapem, co sa presne mysli pod new life+. a restart ze sa narodim znova ako ja, alebo ako niekto iny? ak ako ja, budem si pamatat svoj predchadzajuci zivot?
potrebujem vysvetlivky!
@blackfog vidis zaujimava myslienka... ja ked som to cital na reddite tak som to chapal tak, že sa narodis znova ale ze budes novy clovek s novym vedomim. Ale fakt keby to bolo tak ako hovoris, ze sa narodim a ostan mi vedomosti ktore som mal doteraz tak by som si asi vybral presne tu moznost
Povedal by som teda ze "New life+" možeme chápať akože sa narodis s vedomostami ktore si už nadobudol v predchádzajúcom živote a "Reštart" že sa narodis uplne od znova ako nový človek a zase v tom istom roku co aj naposledy.
Ja to chápem ako to je v hrách proste. Spectate - zomrel som, len sledujem ako ide hra ďalej. New Life (nazval by som to inak) - pokračuješ ďalej tam kde si zomrel. Restart - proste začínaš úplne od znova, nemáš nič.
@7 Ale vieš čo, teraz keď nad tým premýšľam, tak zas až taká výhra by to nebola. Dajme tomu, že od tých troch/štyroch rokov už vie človek vnímať okolie a nejaká známka inteligencie tam je. A vedieť v štyroch rokoch aký je život na hovno a že budem musieť mať toľko povinností a platiť dane a chodiť do roboty od rána do večera a nakoniec z toho bude úplné hovno, tak to radšej nie. Musel by som mať neskutočnú vôľu aby som to vydržal a čosi so životom aj robil a zmenil. Takže skôr to spektátovanie. Áno, nebudem môcť nič robiť, ale uvidím ako sa ľudstvo vyvinie a ako obsadí nové planéty a ako odhalí všetky tajomstvá vesmíru a budem môcť teda vidieť a prejsť celý vesmír. Takže not bad, keď sa nad tým zamyslím.
@11 Aj keby som teda prežil terajší život na plno a naučil sa toho čo najviac tak budem žiť max 70 - 80 rokov. Posledných 10 rokov života by bolo len trápenie, plus v druhom živote by som všetko ešte zlepšil, ale aj tak by to bolo len circa jedno storočie života. Ale pozerať sa na všetko a z väčšieho uhla pohľadu sa mi zdá lákavejšie.
@blackfog plus by si zacal pracovat pravdepodobne uz ako pubertiak lebo v podstate jedina vec co by ta obmedzovala pracovat by bola tvoja telesna nedovyvinutosť vedomosti na prácu by si mal... v podstate by si minuly zivot musel byt velmi abiciozny clovek a keby si sa rozhodol pre NL+ tak by si uz dopredu vedel ze to robis preto aby si dokoncil to co si predchadzajuci zivot nestihol ... co sa tyka spectate ja by som tak volil jedine keby som mohol interagovat s ostatnymi ludmi ktorí zvolili tu istu moznost.. predstava ze ostanem ako v hre len akysi duch ktorí nemoze s nikym dalsim interagovat ma desí
ved spectate je bomba, to by som aj brala taky afterlife vidiet cely svet a poznat vsetky jeho zakony, pravidla a vedomosti a nemusiet nijako zasahovat + este mate k dispozicii vsetky mozne druhy spionaze a sledovania
ja sa tu rodím stále ...ale je to asi preto že som nesplatil karmický dlh .....ak ho splatíte konečne nájdete pokoj ....ľudia ktorý ho splatili v tomto živote je to poznať na nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
potrebujem vysvetlivky!
ale najskor new life...
Pozerat sa na to, jak smutne hlupe zivoty maju ludia, do nekonecna.. diky
Este raz svoj zivot.. fakt nie urcite nie s vedomim, ze som ho uz raz zila, ved ako by som vydrzala byt dieta a nic nesmiet?
A iny zivot tiez len za podmienky, ze si nic nepamatam z predosleho
Neviem, zivot je trapny, dlhy, vacsinu casu uplne nudny a plny negativnych veci