Nadchlo ma toto "rozprávanie starého páprdu » www.thajskoasex.ic.cz/obsah.html...
Osobne sa rád otváram novým veciam, mnohokrát som mal možnosť, beztak som ešte nenašiel dostatok času na predĺžené prázdniny v Thajsku a podobných destináciách, kde človek
ja som mal kolegov, čo tam trávia pravidelne dovolenky... ide o to, že prídeš tam, vyberieš si dievča aké len nechceš, stojí 20 libier na deň, predplatíš si ju na 2 týždne dajme tomu a ona je s tebou tie dva týždne ako priateľka, zoberie ťa aj domov na večeru k rodičom, pochodíte spolu krajinu, ukáže ti všetko, alebo ak chceš, tak ste celý čas len v posteli okrem toho je všetko ostatné v Thajsku tiež lacné a letenky teraz tiež nestoja až také extra peniaze, aj keď je to poriadna diaľka.
a čo sa týka tých dievčat, tak čo som videl na kolegovom facebooku (oni si normálne aj píšu cez fb a vždy si objednávajú tie isté) sú to všetko tak asi 20-ročné dosť pekné dievčatá
Neviem, prislo by mi to blbe a ponizujuce k tym zenam. Necitil by som sa tak jednoducho dobre v takej dovolenke, preto ze tie robia hen tu pracu len kvoli peniazom a v podstate by som len zneuzil ich situaciu a celkovo.... Pride mi to nechutne.
A nevyse, nevies ci by si si nahodou nenasiel prezlecenecho chalana
Ja sa sice idem koncom roka odstahovat do azie, ale takuto formu zabavky velmi pravdepodobne nebudem vyuzivat. Tych dievcat mi je trochu luto, lebo ony same seba ani neberu ako kurvy, ale ako povedal @strejdabob ako priatelky. Navyse nestoja len "pozicanie" na konkretnu noc, ale aj veceru, drinciky, pripadne kabelky, vylety atd. Presne ako normalne prietalky s tym, ze ony samozrejme nezaplatia ani hovno, takze to moze vyjst celkom draho.
@semhamforas to sa hned na rovinu opytas pasaka, od ktoreho si dievcinu poziciavas. Pripadne sa opytas rovno jej a ona ti bez hanby povie.
Keby som bola chlap, určite do niečoho takéhoto idem. "Nakúpila" by som si čo najviac "priateliek" a ukazovala sa s nimi na verejnosti ako raper v klipe na MTV. A samozrejme by som ich nalievala alkoholom a pozývala na drahé večere len aby mi v posteli predviedli čo dokážu.
Ale keďže chlap nie som, je mi prostitútiek skôr ľúto. Hlavne takých, čo sú mladšie odo mňa, a robia to, pretože nemali v živote na vzdelanie, musia živiť decká - alebo sú drogovo závislé, sprosté či zadlžené. V takom prípade som na pochybách, či im bohatí bieli zákazníci pomáhajú si zarobiť, alebo iba zneužívajú ich nepríjemnú situáciu. Lebo bez dopytu nie je ani odbyt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a čo sa týka tých dievčat, tak čo som videl na kolegovom facebooku (oni si normálne aj píšu cez fb a vždy si objednávajú tie isté) sú to všetko tak asi 20-ročné dosť pekné dievčatá
A nevyse, nevies ci by si si nahodou nenasiel prezlecenecho chalana
@semhamforas to sa hned na rovinu opytas pasaka, od ktoreho si dievcinu poziciavas. Pripadne sa opytas rovno jej a ona ti bez hanby povie.
Ale keďže chlap nie som, je mi prostitútiek skôr ľúto. Hlavne takých, čo sú mladšie odo mňa, a robia to, pretože nemali v živote na vzdelanie, musia živiť decká - alebo sú drogovo závislé, sprosté či zadlžené. V takom prípade som na pochybách, či im bohatí bieli zákazníci pomáhajú si zarobiť, alebo iba zneužívajú ich nepríjemnú situáciu. Lebo bez dopytu nie je ani odbyt...