Pekná blbosť. Ten deň si vybral niekto, kto sa veľmi nudil. Je to deň ako každý iný. A ešte sa aj rýmuje k tomu, že 13 pán boh pri nás. Takže to už vonkoncom nemôže byť pravda a je mi na smiech, keď to niekto povie.
ano ma narazit a vola sa aphosis (apofis) este skor myslim, ze v roku 2018 bude k zemi blizsie nez mesiac to znamena, ze je velka sanca, ze ho moze vtiahnut gravitacia. Toto sa ale moc nepripusta. Skor je realny rok, ktory si napisal. Vtedy nastane priamy stret a odjebe cele ludstvo teda pokial nasi vedatori daco nevymyslia
@mm47 myslím si, že aj v usa by sa našlo dostatok voľných území (a teraz nechcem nikoho vyvražďovať, ale majú tam púšte a Sibír mi je sympatická, tú chcem uchovať
*kuk do tenisky(čítaj: čarovnej gule)* Haa! Veštím, že zajtra o tretej bude koniec sveta! Vesmírne jaštery popravali Aštara a idú aj po nááás! Už nás nezachráni ani Izák. Je koniec.
blbost, este nevedia ako ho ovplyvny gravitacia planet, takze ten rok 2032 je len rok, kedy preletii cez drahu zeme, ale zrazka nieje ista.....to sa bude vediet az v 2029 ked preleti tesne okolo,a na zaklade toho ako ovplyvny gravitacia zeme jeho drahu to budu vediet presne vypocitat kde bude v roku 2032. plus...niektori pisu hluposti...ziaden koniec sveta v pripade zrazky nenastane, na to nema dostatocnu silu....jeho...kapacita je len na znicenie jedneho kontinentu teda...slaba utecha,ale aspon daco
a to mas zase sktorej jebnutej informacie ze donas vrazi taky asteroid? vies ze uz teraz sa vyvijaju technologie na zameranie, odvratenie alebo zneskodnenie asteroidov rozmerov co nas ohrozuju? ci o takom niecom si nepocul? precital si si nejaky clanok a hned sa toho bojis.... @1 ty si zktorej planety v roku 2012 nebude ziadna apocalypsa nato vezmi jed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Asteroid 2004 MN4 will come scarily close to Earth on April 13, 2029, but it will not hit.
@mm47 čo ti spravila Sibír?
imosk dnes 18:30 (autor témy) Ďalšie fóra »
Update : tak nie , iba preletí okolo nás ale má dopadnúť okolo roku 2032/2031
a
Russian Scientists Warn Of Asteroid Impact Hazard In 2035
Bruce? A ja že Chuck.
Hentam by iba zafúkalo, a mali by tam znova piesok
A nestačil by Bruce tento tu?
ja som skôr predpokladala, že by zjačal tak, že by tie zvukové vlny odklonili šuter od svojej pôvodnej dráhy