napr. Hilton Taba Resort (leží na hraniciach Egypta, Izraela a Jordánska, veľmi blízko sú aj hranice so Saudskou Arábiou), kedysi toto územie patrilo Izraelu... v tomto hoteli v roku 2004 tam vybuchla bomba na izraelskej svadbe a zahynulo dosť turistov...
kazde poschodie bolo inej farby (strasne kriklave), vsetko posobilo bud ako na lodi, alebo v nejakom scifi filme. niektore miestnosti / izby vyzerali ako vazenske cely (zamerne), jedalen bola cierna izby boli roznych tvarov a pritom to bolo cele akoze v 100-150 rocnej viac menej historickej stavbe
a bolo to relativne lacne, iba studenti tam boli z roznych krajin, vlastne ved to je hostel, nie hotel.
ja mám fotku Hotel Plaza v Ríme, ale neviem, ako to sem dať... keď tak pozerám na tie fotky nášho hotela, už sa teším, keď uvidím naživo ho... všetko dorobené, dosť rýchlo, som zvedavá ešte na Hutník, nech zmenia aj názov, jak gádžo znie, že Hutník
Grand Hotel Kempinski High Tatras....to je urcite najkrajsi hotel na Slovensku /resp, najkrajsi hotel s atmosferou / a asi aj najkrajsi hotel v akom som kedy bola, a ze ich nebolo malo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a čo ja viem...je ich veľa pekných, zaujímavých, zvláštnych...mená neviem
toto je recepcia:
» www.ariahotel.net/...
skoda ze na to nemam
asi preto že som tam robila...ale je pekný....a zaujímaví aj to prostredie okolo....
kazde poschodie bolo inej farby (strasne kriklave), vsetko posobilo bud ako na lodi, alebo v nejakom scifi filme. niektore miestnosti / izby vyzerali ako vazenske cely (zamerne), jedalen bola cierna izby boli roznych tvarov a pritom to bolo cele akoze v 100-150 rocnej viac menej historickej stavbe
a bolo to relativne lacne, iba studenti tam boli z roznych krajin, vlastne ved to je hostel, nie hotel.
» farm3.static.flickr.com/2166/2117416145...
» farm4.static.flickr.com/3229/2683652580...
je pekný ale teraz keď tam dali nábytok z ikei ta stratil ten šmrnc. v noci vyzerá ako by horel