čaute všetci
poradili by ste mi nejaké zaujímavé miesta na fotenie v PO? alebo aj v blízkosti PO? rozbité budovy, nejaký pekný park alebo ja neviem. píšte všetko čo vás napadne budem vám veľmi vdačná!
tak Kalvária je zaujímavá, či už pre výhľad alebo aj pre seba samotnú. taktiež staré mesto, každý dom iný, výnimočný a najviac umelecky zaujímavý. ale nič originálne ti asi neporadím
Kď vieš kde sú bývalé kasárne, ako ideš od stanice smerom do centra, musíš odbočiť medzi budovy. A tam je veľké parkovisko. A je tam aj stará budova, ale je možné, že ťa odtiaľ niekto vyhodí
že nie je sprístupnený neviem či myslíme ten istý. Keď ideš smerom z centra pešo k zastávke tak je tam čierna brána na pravej strane. Zatvorená a myslím, že na nej je aj nejaký plagát. Park je uzavretý pred verejnosťou, vlastní ho ta ortodoxná cirkev či čo tam je. A ide od chodníka až dole k železnici. Ešte som tam nebol, ale nie je to udržiavané, ak máš záujem o opustené miesta bez dozoru, tak aj tam si zájdi
a vlastne zo sekčova (a určite aj z iných miest) vídam akúsi starú továreň alebo niečo. proste budovu z komínom niekde okolo Pod táborom / pod nemocnicou. ale to si niesom istý či je poustené, alebo čo to je alebo to mám teraz len výplod fantázie
Hej, v presove je plno takych miest, co vyzeraju zle ale dlho som sa tu neprechadzal, tak neviem na nic konkretne prist. Potreboval by som fotomobil, aby som to zvecnil hned
@flwrgirl luka hore na Sekcove ako su Lubotice kopec (nove bytovky) je uzasne miesto videla som tam dokonca srnky ak chces nieco zaujimave odfot mna uz dlho tuzim po kvalitnych fotkach
@igorrv hento čo vidíš zo Sekčova tam som fotila už veľa krát, je to fest rozbité ale fotky z toho vyjdu zaujímavé@otvoreneokno no väčšina vecí v PO je dosť rozbitá ale chápeme sa čo som myslela@relativelysarcastic ľudia by boli, miesta pofidérne potrebujem, hh! @simulka112 vôbec netuším čo myslíš, aa neboj sa ozvem sa raz dakujem všetkým!
@flwrgirl to na sekčove pri nemocnici je tuším tehláreň alebo čo to, ale vraj na solivare niekde je stará nemocnica alebo niečo také, niekde v starších témach sa o tom písalo
ešte ma napadlo keď sa ide z Prešova smerom do Kendín tak po pravej strane (oproti čističky) je stará budova kde sa hráva paintball
a ešte sa mi zdá že aj ZVL má rozbité okná tak tam by si to mohla skúsiť
@igorv tak nie som ešte na takej úrovni, žeby som si tvorila "photography" stránku ako moje rovesníčky, ktoré dostanú foťák lebo rodičia nemajú kde peniaze dávať a už sú fotografky, ale tak raz možno @jamesko no neviem čo to je, teda skôr čo to bolo ale tak bola som tam už o Solivare nič neviem, skúsim sa opýtať spolužiakov ked tak alebo babky a to oproti čističke vôbec netuším, tým smerom ani nechodím ale tak skúsim to nájsť na Google maps, haha@ajus ano, to je to čo chalani už spomínali vyššie a tam som už bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ešte ma napadlo keď sa ide z Prešova smerom do Kendín tak po pravej strane (oproti čističky) je stará budova kde sa hráva paintball
a ešte sa mi zdá že aj ZVL má rozbité okná tak tam by si to mohla skúsiť
na sigorde a smerom na zlatú baňu je pár starých domov, tam by sa dalo, na Solivare je stará škôlka alebo také niečo.