Ahojte, zaujímalo by ma, ktoré miesta u nás na SR sú pre vás najkrajšie/najzaujímavejšie/najradšej sa tam vraciate, poprípade vaše tipy na výlet po Slovensku... Pre mňa jednoznačne prekvapením je Banská Štiavnica- kalvária, dom Sládkovičovej Maríny a br
Štefanová jaskyňa v Demänovskej doline, kamoš ju mapoval, úchvatná jaskyňa, potom Demänovská jaskyňa Mieru, taktiež úžasné niečo, výstup na Strážov (+ tesne pod vrcholom je pekná Jánošíková jaskyňa), na Vtáčnik je pekný výstup, na Tlstú vo Veľkej Fatre, krásne exponované chodníky + návšteva jaskyne Mažarná, kokso, celá táto krajina je nádherná...v BA som bol raz na koncerte u Dežmára a hore na treťom poschodí je velice zaujímavý podnik, úplne atypický a vôbec neviem ako sa vlastne volá... a určite ti sem ľudia dajú xy fajnových tipov...
@openmindedfreak Ďakujem za toľko tipov! Veď teraz ide leto, by sme mohli dať aj dáku túru spolu! Ja ešte milujem Liptovský Ján a okolie...Úplne, nedávno tam sprístupnili Stanišovskú jaskyňu, ale o nej isto už vieš, či? V jánskej doline...
jasné, v Stanišovskej som bol, @dottie tam robí sprievodkyňu a tiež lezie, ako ty...nepoznáte sa? nás tam vtedy Igor sprevádzal, jeho brácho Palo robí/robil na správe jaskýň...inak mám prelezených strašne moc neprístupných slovenských jaskýň, 50. jaskyniarsky týždeň bol v Demänovskej doline, v podstate som bol spoluorganizátor...takže čo sa týka podzemného sveta, tak tam by som vedel poradiť, mám zlezených omnoho viac jaskýň, ako vrchov...
Nemám problém, každý rok zvyknem aj na jaskyniarsky týždeň chodiť a teraz ho budú organizovať dosť blízki ľudia z Terchovej... V Malom Rozsutci majú Kryštálovú jaskyňu, ktorej sa aj najviac venujú a bol som tam na viacerých pracovných akciách...a hej, ja idem aj budúci týždeň na tri dni do hôr, pekne vezmem batoh, spacák, stan, oblečenie, kresadlo, mapy a idem fotiť východy a západy... doma ma ide poraziť už, tak si musím kus vyvetrať hlavu...a niečo potom dohodneme a vybehneme dakam, to sa neboj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov