"Hospody": Je ich tam milion.. ale mne sa najviac pacil Ruin Bar a este nieco rockove, ale nepamatam si ako sa to volalo Viem, ze to bolo v Zidovskej stvrti a robili tam super grilovane veci.
Pamiatky: fuuu. Je ich strasne vela..Mi ked sme boli v Budapesti, tak sme boli na "free walking tour" ale neviem ci to funguje aj v zime.
retazovy most, matyasov chram, rybaciu bastu, parlament a vsetky ulice na brehoch Dunaja su krasne, podla mna Budapest je asi najkrajsie mesto, chudak Bratislava, ze uviazla medzi takymi mestami ako Vieden, Budapest a Praha
Parlament a jeho okolie je super, dá sa tam posedieť aj na tráve, v Bazilike sv. Štefana sa dá vyjsť na kupolu a mať výhľad na celé mesto a mojim favoritom je Rybárska bašta (tu je len jedno súvežie, v skutočnosti je to veľké ako hradné opevnenie):
Z iného tropicarium stojí za to a porozmýšľala by som nad tým, či by som nechcela navštíviť Ruin Bar a sedieť vo vani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
"Hospody": Je ich tam milion.. ale mne sa najviac pacil Ruin Bar a este nieco rockove, ale nepamatam si ako sa to volalo Viem, ze to bolo v Zidovskej stvrti a robili tam super grilovane veci.
Pamiatky: fuuu. Je ich strasne vela..Mi ked sme boli v Budapesti, tak sme boli na "free walking tour" ale neviem ci to funguje aj v zime.
a mozno ta aj ubytuju
Aj toto bolo super miesto , ale ako pozeram múzeum je už uzavrete...
Z iného tropicarium stojí za to a porozmýšľala by som nad tým, či by som nechcela navštíviť Ruin Bar a sedieť vo vani