Kde radi chodíte v Prešove nejaké zaujímavé podniky,miesta neviem už kam chodiť a vlastne už ani pomaly nieje s kým poradte niečo a prešovčania na pokec ozvite sa
ja mam rada Christianiu ale neviem či aj ostatni, ale to je hlavne kaviareň, nie že podnik na nejaku extra zabavu, ale su tam dobre koncerty, take komorne,male z času na čas...ale asi hladas nieco skor take ako Wave,..tak ano wave je super..
a inač ked tak rozmyslam tak nvm ci je este nieco co sa oplati dost blbe nie
v presove studujem 3ti rok a este som nenasla miesto, ktore by sa mi tam pacilo. ale je pravda, ze sa ani hladat nesnazim a skoro vzdy sedim na intraku
@simuulka112 Oni tam chodili aj predtym,len nie taki degesi.Jeden moj znamy zo Senca tam nosil dost casto auta do KE aj PO,ale ze tomu je uz 15 rokov,ked len zacala era dovozu aut.Ta ze tam zvykli travit vecere,a spominal aj ten kosicky Evelyn. Nan si starsia segra nespomina? Inak aj ja som tiez spoluobcan,ale distancujem sa od smradlakov a degesov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a inač ked tak rozmyslam tak nvm ci je este nieco co sa oplati dost blbe nie