Ide o viac mitologii od indickej aj keltskej aj mezopotanskej aj kabalskej aj biblickej a maju nieco vsetky spolocne ak cete vediet co » cody.eldar.cz/magie/necronomi... tak tu najdete celkom zaujmave zhody a skutocnosti...komu sa chce c
Halo ludia poradte mi neaku radikalnu zmenu.Chcem vyst z tych starych kolaji a zapôsobit na druhých. Nechcem byt ta seda mys. Ako ohurit inich? poradte !
"katolictvo" rofl... necitala som este, idem, ale ja som pocula, teda asi to je pravda, ze napr. potopa /noe/ boli spominane vo viacerych dielach, nielen v biblii a ide citat teraz
Starý zákon ako ho poznáme je predsa len zobrazením histórie (či už bližšej alebo vzdialenejšej), preto je samozrejmé, že sa vyskytujú určité podobnosti so zobrazovaním histórie inými náboženstvami.
Rozdiel je len v tom, že všetky tie "zázraky" pripisuje každé náboženstvo svojmu bohu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Rozdiel je len v tom, že všetky tie "zázraky" pripisuje každé náboženstvo svojmu bohu.