v piatok /8.10/ idem prvý krát na prax zo SJ a budem učiť piatakov. Moja téma je interview. A tak zisťujem, čo majú piataci radi, aby som tomu prispôsobila úlohy /napr. tam nedám ako príklad rozhovor s prezidentom, keď ich by skôr zaujímala
rozmyslam rozmysla, ale nemam v okoli ziadneho piataka, tak prepac, nemozem ti pomoct.. ale urcite ti niekto pomoze ja mam v utorok tiez prvy krat prax, ale iba hospitacnu, tak to hadam nebude take hrozne.. jednozacne ale drzim palce
Ja som bola piatačka prednedávnom a síce som bola trochu iná a zaujímali ma iné veci ale zväčša ich zaujíma chalanov nejaký šport(futbal,hokej)a baby niečo v štýle Hanah Montana či ako sa to píše.Tak držím palce a dúfam že ti tieto informácie pomôžu alebo im daj robiť tému o obľúbených spevákoch,hercoch a tak ďalej proste niečo všeobecné aby si každý prišiel na svoje.
anjelicicekk: Úprimne Ti prajem, aby to bola aspoň nejaká slušná škola a nie akýsi ústav pre úchylných, vymletých parchantov, akými mnoho piatakov je. Dobre si spomínam na moje pôsobenie v piatej triede, z ktorej snáď 20% už boli fajčiari so záujmami „Counter-Strike“ (a to bola ešte relatívne konzervatívna doba). Ak by náhodou došlo na najhoršie, skús diskusiu o tom, akú strelnú zbraň majú z menovanej hry najradšej a pouč ich o rozhovoroch s výrobcami.
moja sestra je piatačka a rozmýšľam, čo ju baví, ale nič ma nenapadá.. akurát ma napadlo to, čo je spomenuté vyššie, že jej spolužiaci už fajčia, celé dni presedia za počítačom a neviem čo ešte...
ale tak asi o tom, akých spevákov/hercov majú radi, možno filmy.. alebo sa ich spýtaj čo ich baví čo radi robia.. každopádne, veľa šťastia
ono to nebude až také, že budú vystrájať, lebo tam ide s nami naša učiteľka, ktorá nás učí Didaktiku SJ a 10 ďalších mojich spolužiakov, takže by mohli mať rešpekt a ďakujem za tipy
no skús im dať nejaký pracovný list kde napr. dievčatá budú učiť slovenčinu lady gagu ktorá nevie aké sú vybr . slová (a oni ich tam napíšu) a chlapci budú učiť futbalistu messiho napr. vzory ako mužský ženský stredný. a niečo proste hravé ale nie úplne decké lebo deti sa rady robia veľkými.
Tiež si myslím že asi tak pre chlapcov šport, dievčatá by mohli zaujímať kone, psy alebo tiež nejaká tá Hannah Montana prípadne tie také iné veci čo "fičia" - camp rock, spomínam si že ja som pred pár rokmi s kamarátkami fičala na Zacovi Efronovi ikeď to som bola trochu staršia ako piatačka.. ^^ Dúfam že som aspoň trochu pomohla/inšpirovala.
uf ,ťažká otázka ..nepoznám piatakov žiadnych ,ale myslím ,že by ich mohli zaujímať herci ,speváci ,ako to tu už bolo spomenuté ,zvieratá ,pc hry ,počítače ,alebo príroda ,niečo z toho ..nejaká téma sa iste nájde pre také malé deti ..
Určite by som prechalanov vybral rozhovor z nejakým hokejistom futbalistom terza je haló okolo reprezentácie co tak weiisa mladého ?? a z hokeja šatana ? o bliziacom sa sampionate a pre dievcatá hanah montana urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
never vsetkemu co vidis
inteligentnemu by doslo ze tam nemam pravy vek
ale tak asi o tom, akých spevákov/hercov majú radi, možno filmy.. alebo sa ich spýtaj čo ich baví čo radi robia.. každopádne, veľa šťastia