Aj vlastná váha ti stačí ale keďže chceš nejaké tie šamotky tak je to priama úmera čím viac tým väčšie. No najprv vlastnou váhou a potom môžeš barz aj 5kg naložiť napríklad.
Najskor sa odporucam brusaky naucit robit spravne, lebo 98% ludi ich robi zle.
A zo zaciatku dost dlho ti ziadne zavazie nebude treba, lebo pri spravnej technike ich nzrobis ani 10 .
máte nejaké video ako správne robiť tie brušáky? alebo nejaký efektívny cvik na brucho ktorý fakt funguje?
Veď ja som brucho aj zadok cvičila už tak pol roka dozadu ale pak prišli určité problémy a mala som pauzu pol roka, tak ja teraz neviem začať znova od začiatku ?
@onetouch ja tolko nezrobim a to bez opasku mozem tahat 200kg. Takze by som chcel vidiet take brusaky , skor cvik na nohy
Inak brusaky nerob. Na nete najdes milion cvikov pod core workoutmi a vacsina z nich su velmi dobre.
A ak chces nabrat svaly a mat normalne silny vypukly zadok, tak 4kg je nic tam treba viac silovo napr. 4x6 z 80% max atd.
@dandybrendy pretože , @12 a aj keď to cvičíš dokonale tak proste prečo stále brušáky ? vážne jak keby ľudia nepoznali nič iné
Normálny človek môže sám od seba bez akýchkoľvek rád objaviť minimálne tri ďalšie cviky , len s pomocou predstavivosti.
Podla videa sa ich nenaucis robit. Na to potrebujes odbornika aby ti vysvetlil a pomohol so spravnym dychanim, nacasovanim stahovania svalov a polohovania chrbta a zadku...inak to nefunguje, resp. funguje ale malo.
@rencia nemam ziadny specialny treningovy plan : ) zacinala som drepy tak 10-20 a teraz robim 50 kazdy den, snazim sa aj rano aj vecer. a zacala som behat kazdy den. mozno casom pridam este dalsie veci ale zatial mi staci : )
@mm47 to je síce pravda, ale brušáky sú vždy dobré samozrejme to treba kombinovať a nemôže to byť jediný cvik, ale dajú sa cvičiť všelijako, zapojiť do toho nohy, ruky, loptu, činky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A zo zaciatku dost dlho ti ziadne zavazie nebude treba, lebo pri spravnej technike ich nzrobis ani 10 .
Veď ja som brucho aj zadok cvičila už tak pol roka dozadu ale pak prišli určité problémy a mala som pauzu pol roka, tak ja teraz neviem začať znova od začiatku ?
Je to najblbší cvik pre brucho.
Inak brusaky nerob. Na nete najdes milion cvikov pod core workoutmi a vacsina z nich su velmi dobre.
A ak chces nabrat svaly a mat normalne silny vypukly zadok, tak 4kg je nic tam treba viac silovo napr. 4x6 z 80% max atd.
ked budes cvicit dobre, tak sa ti brucho pekne vyrysuje aj bez brusakou... a hlavne aj plavat ti odporuucam aspon sem tam
Normálny človek môže sám od seba bez akýchkoľvek rád objaviť minimálne tri ďalšie cviky , len s pomocou predstavivosti.
Koľko robievaš denne? Alebo ako vyzerá tvoj tréningový plán?