Ahojte, je mi úplne ľúto toho, že trávim minimum času s rodinou.. Stále som len na mobile. Dokonca som si raz dala "diétu" ale u i nevedome som šla a ako prísavka sa znova spojila zo socialnými sieťami. Pls poradte čo mám urobiť
Niesi sama, ja som na tom uplne rovnako, ale bojujem s tym. A je milion ludi rovnakych.
Dieta nepomaha, potom sa k tomu vratis znovu a si tam, kde si bola. Ja ked som isty cas nemala fb stihala som toho omnoho viac, ale pocitam, ze to nechces spravit.
Jednoducho si striktne zakas, teraz uz dost, teraz sa budem venovat niecomu inemu.
Mne pomaha samotne uvedomenie, kolko casu tym zabijem. Cas sa da vyuzit aj omnoho zmysluplnejsie, ver mi.
ja ho mam tiez vkuse v ruke, najviac vydrzim hodku ked pozerame film ale v polke uz musim pozret co nove lenze tam ide hlavne o to ze mne VKUSE niekto pise a nieco odomna potrebuje a nieco vybavujem a riesim.. takze ked sa na ten mobil napr 5 hodin nepozrem mam potom tisic milion sprav :-!
@niina ani si nemusí dať režim lietadlo, stačí si odinštalovať aplikácie fb, instragram, twitter, youtube, whatever ... a na soc. siete chodiť len cez pc/ntb ... ten sa jej nebude furt chcieť zapínať a ani ho nemôže mať stále so sebou
alebo proste pevná vôľa a stanoviť si čas, že denne len 2 hodiny môžeš byť na nete... a potom si nájdi nejakú záľubu ktorej sa budeš venovať a... čítaj knihy, choď sa korčulovať, venči psy z útulku, začni pestovať zeleninu v kvetináči podľa mňa ak by mali ľudia viac mimointernetových záľub tak by pri tom toľko nesedeli... len si treba niečo nájsť
ja neviem ako bývam na fb ale ze by som tam bol stále to nie vsak clovek pise akurat tak kamosom sem tam dakomu s dacim pomozem a tym to hasne ...a obcas podisujem daco na tupkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Dieta nepomaha, potom sa k tomu vratis znovu a si tam, kde si bola. Ja ked som isty cas nemala fb stihala som toho omnoho viac, ale pocitam, ze to nechces spravit.
Jednoducho si striktne zakas, teraz uz dost, teraz sa budem venovat niecomu inemu.
Mne pomaha samotne uvedomenie, kolko casu tym zabijem. Cas sa da vyuzit aj omnoho zmysluplnejsie, ver mi.
alebo proste pevná vôľa a stanoviť si čas, že denne len 2 hodiny môžeš byť na nete... a potom si nájdi nejakú záľubu ktorej sa budeš venovať a... čítaj knihy, choď sa korčulovať, venči psy z útulku, začni pestovať zeleninu v kvetináči podľa mňa ak by mali ľudia viac mimointernetových záľub tak by pri tom toľko nesedeli... len si treba niečo nájsť