fajcim skoro krabicku denne a podla mna nesom zavisly. dokazal by som prestat fajcit zo dna na den (odskusane), a co sa tycka alkoholu tak si trochu vypijem len v piatok a sobotu (ked je co pit). na cokoladu mozem nastrat, takze ziadna zavislost. jedina trochu vacsia zavistlost ako su tie ostatne je asi hudba. vzdy ked zapnem pc tak musim pustit nejaku hudbu.a to iste aj na mobile, telke.
ja som zavisla asi na mp3ke, teda skor na mobile, ked v nom mam hudbu... ja som stratila raz sluchadza a normalne mi bolo do placu kvoli tomu, ze na dalsi den budem musiet ist v buse pol hodinu bez hudby!!!
závislý môže byť človek od všetkého... väčšinou si vybuduje psychickú závislosť, buď je to niečo, čo robí každý deň a bez čoho si nevie predstaviť život (počítač, mobil, posteľ) alebo je to zase citová závislosť, keď niekto má niečo natoľko rád, že si bez toho nevie predstaviť život, lebo by mu to chýbalo (najčastejšie je to však človek, ale aj veci, na ktoré má človek spomienky) a potom býva fyzická závislosť týkajúca sa vecí označovaných ako drogy (od kávy a čokolády cez alkohol, cigarety po heroín, kokaín...). v každom prípade nie je nič, od čoho by človek nemohol byť závislý...
hm clovek moze byt zavisly na vselicom ,najhorsie su zavislosti ako alko a drogy ,to je jasne ,ale napr ja som tiez "zavisla" na sladkom ,a hudba ,ta tiez musi stale ist ale od inych veci asi nie ,,noo este ten pc ,to je ale na hrane D tak neviem ...ale zavislosti su hrozne veci ,a radsej sa vyhybat veciam naozaj takym "zlym " veciam ak nechceme dopadnut zle ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Kým sa staneš závislí už nebudeš mať prsty
Robí Ti problém byť závislý?