Ja som napríklad nie, pretože som v detstve žiadne hry nehrala, až teraz ako veľká si nadávam pri Crashovi, ale vždy to šlo v telke, keď som prišla zo školy, a tak som im všetkým držala palce
Strasne som chcela, ale rodicia mi to nedovolili, vraj sa nedoplatime... ale z druziny som vzdy utekala domov, aby som o stvrtej stihla maxihru. Aj ked, tak neskor, ked uz to tusim preslo na markizu, to uz bolo o nicom. Uz tam boli vselijake hluposti, ale nie crash.
bola som malicka, v skolke... ale s bratom sme pozerali a strasne moc prezivali
dokonca si pamatam, ako raz ta teta moderovacia ,,oslovila" divakov nejako v zmysle "hej, vy tam na tom gauci" a ja som vtedy uverila, ze nas naozaj s bratom vidi
najviac sa mi lubilo ked 1 babe co hrala finale o PS2 tesne pred koncom pocas hry vypli prud a ona sa potom furt zjebala do poslednej jamy a sa rozrevala
Každý deň som sedela pri telke a len akože mačkala svoj telefón a tvárila sa, že to hrám. A vydávala som pritom všelijaké pazvuky (ňíííííííí a víííííííííí a hóóóp a nijééééé) a jebala nohami do gauču vždy, keď tá postavička skákala a nahýbala sa do strany, keď odbáčala. Vyzeralo to degenerovane Mama to niekde zachytila kamerou
Raz som tam zavolala a otec ma dorezal ako žito za to :/ I tak nezdvihli
A si pamätám v škole na základke, že keď sme sa každý deň stretli v triede, búrlivo sme o tom diskutovali a nadávali na hráčov, že sú neschopní a vyberali si hračku, ktorú by sme chceli vyhrať
Keď sa jeden spolužiak dostal do telky a hral to, tak sme skoro umreli od šťastia
ja som skúšala ale tiež obsadené stále alebo som sa bála, že koľko prevolám, tak som to rýchlo zložila a sledovala som to pravidelne, ešte teraz keď počujem vo FUNku Didianu, tak si spomeniem na Maxihru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Najlepší tam bol Bičan
dokonca si pamatam, ako raz ta teta moderovacia ,,oslovila" divakov nejako v zmysle "hej, vy tam na tom gauci" a ja som vtedy uverila, ze nas naozaj s bratom vidi
@12 @13
a susedov chlapec tam raz zavolal, keď nemal doma rodičov a potom to zistili až na faktúre, čo neboli malé peniaze
Raz som tam zavolala a otec ma dorezal ako žito za to :/ I tak nezdvihli
Keď sa jeden spolužiak dostal do telky a hral to, tak sme skoro umreli od šťastia
áno stále som skúšala a nikdy som sa nedovolala
ale inak @23 kruté zistenie
ale bolo obsadené
arrivederci maxihra konci
Skúšal som tam 2-3 krát zavolať svojho času, ale vždy obsadené.
inak som raz - dvakrát skúšala ale bolo obsadené :/