@bunnyboy na Slovensku bojuje kazdy, kto dostane povolavaci list. A ten dostane kazdy boja schopny chlap s trvalym pobytom na Slovensku. Ak nic ine, tak odporucam aspon ist na obecny urad a tam si nahlasit trvaly pobyt v zahranici. Potvrdenie stoji 5 eur a urad to nekontroluje, takze si mozes vymysliet hociaku krajinu. Idealne mimo europy podakujes mi neskor.
@tommyhot alebo lekárske vyšetrenie o nespôsobilosti... ak nebude chcieť nikto bojovať, tak vojna nebude.. a zas pri takej tej Goebelsovskej absolútnej vojne je to asi jedno...
@bunnyboy cistkou ludstva, spravne. Vojnu zazit mozeme, lebo okolo nas sa bojuje a slovensko je paktami zaviazane bojovat a podielat sa vo vojne. Ci na uzemi slovenska, otazka znie skor proti komu
Islamisti su hovada skur**** nak palia tam odkial prisli imigranti sprosty a podla mna vojna bude pozrite sa len na ukrajinu siriu a podobne staty s debilmi my len budme radi ze sme na slovensku a uzivajme si zivot lebo niekde inde by o tom co mame my mohli len snivat a @Bunnyboy je** ti odkedy ti je vojna sranda potom by som sa ja smial keby ta povolali bojovat by si bol cely posraty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov