Zažili ste niekedy že ste náhodou zbadali na nebi padajúcu hviezdu,niečo ste si želali a splnilo sa to?
No,mne sa to už pár krát stalo,ale asi najviac ma prekvapilo,keď som si priala,aby sme ako partia ostali spolu (lebo to vyzeralo tak,že sa všetci rozídu na školy,do práce aj do zahraničia..) a úplne 100% sa to splnilo a dodnes sme spolu všetci a všetko je
Splnilo sa všetko čo som si priala, ale vždy len to, na čo som myslela ako na prvé...no skôr si myslím že je to sila chcenia a sila mysle, a "všetci sme si strojcami vlastného šťastia", takže to, že som si niečo priala bolo síce pekné, ale neovplyvnili to hviezdy
@eveve nj,tiež verím na podobné veci,dosť posledný rok závisláčim na "Tajomstve" takže..aj ja som toho názoru,že keď veríme,že sa niečo čo chceme stane,tak sa to aj stane
Ešte som nevidel padať hviezdu ale meteorid som videl...u nás to nie je také bežné kvôli svetelnému smogu ale pokiaľ ste niekde pri mori alebo na púšti,tak uvidíte oveľa viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a neviem, či sa mi to splnilo, lebo si nepamätám čo som si želela