stava sa to casto, asi raz do tyzdna, no a niekedy ma to udivovalo som si myslel ze som vynicmocny a pod. , ale co o tom zacali pisat aj iny a este potom co som si precital : jedno oko v jednu chvilu prijme zo sveta informaciu o miliontinu sekundy neskor ako druhe a teda do mozgu idu dve rovnake udalosti v iny cas, nas mozog je ale stupid a preto dava signal nato aby sme si mysleli ze je to nieco so sa uz stalo
mne sa parkrat stalo, ze sa mi nieco snivalo, ale pripadalo mi to ako somarina.. potom som na to zabudla, a o par mesiacov, alebo rokov sa mi to skutocne prihodilo... sice to nie je deja vu, ale vyzeralo to uplne tak, mala som z toho rovnaky pocit
dosť často sa mi to stava .... vysvetliť ? nemam šajnu ale je to divne vždy mam pocit že sa ma niečo zle stať preto robim uplne niečo ine ako sa mi zdalo
no presne sniva sa mi o niecom ale nevenujem tomu moc pozornost ale v priebehu dna sa to stane a ja si pomyslim na ten sen. Neviem sice jako je to mozne ale celkom sranda
mne sa pomerne casto staava, ze to co sa mi sniva, tie miesta na ktorych som bola v snoch, ta na tie iste miesta sa dostanem aj v skutocnosti ... raz som si zapisovala kazdy detail snov do takeho zosita ... nedavno som ten zosit nasla a bolo to uuplne neuveritelne, ze pred par rokmi, ked ten zosit vznikal, som nemohla ani len vedet co sa bude diat a kam pojdem v pritomnosti ... je to take divne
ja si na sny nepamatam skoro vobec, no v priebehu dna nastane na zlomok sekundy situacia, ktora sa mi snivala...aj ked neviem pointu ani dej sna, ten moment je presne ten isty...mne to kamos vysvetlil tak, ze mozog si zapamata nejake miesto alebo situaciu, a ked je skutocnost podobna, tak si na to spomeniem...co je ale podla mna blbost, nakolko sa mi toto uz par razy stalo pri situaciach, ktore som nemohol prezit ani zdaleka...no, niekedy mam z tohto celkom strach a spomeniem si na nezvratny osud neviem ci ide presne o deja vu ak nie tak sry
@H8u pri viacerych vetach to musi byt ina haluz...si predstav ze uz zo sna vies, co povies na situaciu, o ktorej nevies ze nastane....toto by som fakt chcel zazit niekedy
@toxo ja som to zažil Dve vety som odpovedal tak ako vo sne a potom keď som si to uvedomil celý vyjavený som civel na stenu (telefonoval som) a chvíľu som bol mierne vykoľajený a mimo
Ale s tými snami, niekedy sa mi pravidelne niečo snívalo a plnilo, teraz už vôbec. Čo už...
@1 už si to pochopil z týchto komentárov? ak nie, tak tu mas krátku "poučku" : označuje v psychologii jav, kedy má človek z ničoho nič intenzivný pocit niečoho už predtým prežitého, videného alebo počutého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Ale s tými snami, niekedy sa mi pravidelne niečo snívalo a plnilo, teraz už vôbec. Čo už...
tak mas asi nieco s jednym okom