Včera..Teda dnes nadránom som si akurát písala s kamarátom o tom jak boli stanovať a že uprostred noci sa zo strachu radšej zbalili a odišli
lebo vraj počuli nejaké divné zvuky z lesa či čo tak sa tam išli popozerať a najprv tam našli detskú fľašku, zahodili ju, potom ju tam zase našli tam kde prvýkrát (to sa už jedna dievčina radšej zdekovala) a keď sa išli pozrieť tretíkrát tak našli na strome visieť detské topánočky...
asi tak mesiac dozadu sa vsade zjavoval taky hranaty pan s cervenou kravatou a urcite nemohol byt skutocny lebo nemal krk ...a niektori tvrdia ze ani chrbtovu kost nemal ale to neviem naisto
no bude to blbost, ale predsa...ked som mala das 14 rokov, na chate u babky sme sa zvykli s kamosmi z vedlajsich zahrad vecer stretavat a rozpravat si rozne ,,duchoviny,, a tak...sedeli sme na nasom obvyklom mieste blizko pola a pred nim boli kriky...bola tak polotma, ze este cez medzery v krikoch bolo vidno tmavomodru oblohu...a naraz sa tie medzery na jednom mieste zaciernili...vobec v ten den nefukalo, cize vsetci sme sa nenormalne zlakli...
ludia ja zazila uz tolko habadur ze by som mohla napisat 100 a 1 poviedok o nadprirodzenosti nikdy nezabudnem na vyvolavanie duchov na internate ludia my mysleli ze neprezijeme do buduceho rana a normalne musel exorcista prist teda my sme chceli aby prisiel ale nam neveril
moja babka má chatu vo valaskej belej a ked sme tam so sesternicou boli boli tam premnožené medvede tak že nebolo neobvyklé uvidieť niečo po nich. ked sme boli v lese uvideli sme medveda najhoršie bolo že bol rozzúrený. nehýbali sme sa až nás zbadal podišiel ku nám a očuchal ma skoro som sa posral on ma chytil tou tlapou za zimnú rukavicu a ťahal ma. nakoniec ma pustil. a hneď na to sme stretli dalšieho a išiel zas ku mne. zahučal a otočil sa k bútľavému stromu. ked odišiel našli sme v tom strome 10 eur. fakt divné a asi nám to tí medvedi chceli podarovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
lebo vraj počuli nejaké divné zvuky z lesa či čo tak sa tam išli popozerať a najprv tam našli detskú fľašku, zahodili ju, potom ju tam zase našli tam kde prvýkrát (to sa už jedna dievčina radšej zdekovala) a keď sa išli pozrieť tretíkrát tak našli na strome visieť detské topánočky...
» www.sme.sk/c/5454549/vlada...
"BRATISLAVA. Vláda premiéra Roberta Fica (Smer) dnes podľa očakávania schválila svoju demisiu."
Mesiac dozadu by som si to ani nedokázal predstaviť
nadprirodzenie
ale u nas je to normalka
tak toto je daco nadprirodzene.............