keďže v nedelu o 7 30 open_mouth:)rano odchadzam na lyžiarsky tak som tak uvažovala..čo všetko ma tam čaká Rada by som si vypočula vaše zážitky z lyžiarskeho, blbosti čo ste vyviedli, proste všetko na čo si spomeniete
noo to bolo pekne dávno, ale videľ som tam 1.X prsia a veľké.. a aj som sa tam zamiloval.. rofl taku kravu, že no... Tak ale ja tiež nie som teraz hviezda.. Nuf ale mam len pekné zážitky. Ale sex nebol škodáá...
ehm mno my sme boli nedavno bolo super akokedy okrem tapnych pripomienok drbnutych snazaic s abyt zaujimavych spoluziakov ktory si o sebe myslia ze su najjjjj ehm mno najlepsie ked sa vsetci lyzovali a ostali sme s najkamkou na chate a prisiel nas kuknut jednej kamos a takk zvnikli kompromitujuce zabery len rozlucka snimm bola smutnaa plna slov a ete deprimujucejsie bolo ked sa ptoom o dva tyzdne stala ta tragedia banovcanom ked lcovek to videl a pomyslel si ze pred dvoma tyzdnami sa to mohlo stat nam a ten kriz zabili tam kde sme stali ked sme sa lucili stym kamosom taze tak smutne
Ja si hlavne spomínam na sakra malé porcie jedla, som tam schudol 5kg, pri mojej postave je to dóóósť veľa Takže si nabaľ rezne, klobásy, stráž si ich, a poriadne!
Totižto ja som mal moje zásoby uložené v taške zavesenej tesne pod strechou dvojposchodovej chatky pri mojom okne a zabezpečené tak, že sa zvesiť z dola jednoducho nedali. Navyše boli čelom k lesu, z odvrátenej strany cesty, takže ich nik nemal vidieť. Avšak ani nie o dve hodiny to tam už nebolo, niekto musel na lyžiarsku palicu alebo čo priviazať nožík a zdola ním prerezal dno tašky (dokonalý kruh urobil) Takže potom som len našiel deravú tašku a jej dno dole na zemi.
@0 Dám ti radu:nikdy nechoď tesne pred odjazdom na svah na WC...mne sa tak stalo,že ma jednoducho zabudli na ubytovni Tak som obul lyžiarky a hor´sa šlapať 2 km na svah
Ešte teraz si za to spolužiaci,kt. tam boli zo mňa strieľajú
bolo uuzasne caka ta sama sranda,kamosi...no uuzas zabava zarucena a ak si nezadana,tak velmi lahko sa da zacat si z niekym na lyzaku. len bacha na sklamanie!! peknu zabavu prajem
jou kyziarak...na to mam len super spomienky...pilo sa,fajcilo...nenormalne vela srandy sme zazili...lyzovanie pecka...nasiel som si tam aj frajerku pecka
...no my kedze sme cirkevna tak alkohol bol prudko obmedzeny s vynimkou nasich ucitelou ...a na tych sme sa dost nasmiali...potom tie take tipicke vyhovorky o jednej rano si umyvat nohy alebo ist na vedlajsiu izbu po caj...no ale najlepsie bolo samotne lyzovanie...teda ono to vlastne nebolo lyzovanie skor smykanie sa dole svhom
uff no moja lyzarak bol dost husty.. ... uplne super bolo ale boli sme na ubytovni ale aj tam sa to dalo.. najlepsie ked spoluziak sa nudila tak do seba napchal asi 10 tabletiek panadolu.. mnoo uplne bol nadrochovany.. alee dost uprimne reci mal tak sme sa s neho smiali mnoo..ako najlepsie boloo ze sme boli na izbe so4 kamoskami a asi 20 chlapcoov..a ucitelka vosla..tak sa na nas tak udivene pozeralaa aa nakoniec ostala pri nas lebo sa o nas bala.. ale inak pohoda.. a lyzovacka bola sqvella...ale najlepsie boli tie paady.. doteraz sa na nich smejeem..
ja som nebola teraz na lyžiarskom ale mi rozprávali kamošky, že bola sranda mali 2 metre snehu a nemali čo robiť, tak stavali tunely a sa guľovali, hádzali do snehu a tak ale ja som doma bola v posteli chorá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Totižto ja som mal moje zásoby uložené v taške zavesenej tesne pod strechou dvojposchodovej chatky pri mojom okne a zabezpečené tak, že sa zvesiť z dola jednoducho nedali. Navyše boli čelom k lesu, z odvrátenej strany cesty, takže ich nik nemal vidieť. Avšak ani nie o dve hodiny to tam už nebolo, niekto musel na lyžiarsku palicu alebo čo priviazať nožík a zdola ním prerezal dno tašky (dokonalý kruh urobil) Takže potom som len našiel deravú tašku a jej dno dole na zemi.
@0 Dám ti radu:nikdy nechoď tesne pred odjazdom na svah na WC...mne sa tak stalo,že ma jednoducho zabudli na ubytovni Tak som obul lyžiarky a hor´sa šlapať 2 km na svah
Ešte teraz si za to spolužiaci,kt. tam boli zo mňa strieľajú