pamatam si, ako som na dozvukoch isiel po chodbe a spoluziak rozbity na blato sa ma pyta "v tom vedre je cista voda?". pozriem sa na vedro, v ktorom bola voda, spinava handra a smrdelo to za zvratkami. povedal som, ze by som to rozhodne nepil (neviem, preco mi napadla zrovna tato odpoved ). on povedal, ze je to v pohode a do vedra sa vycural. na tom by nebolo nic az take cudne, keby v otvorenych dverach za nim nebol zachod.
boli aj zabavnejsie veci, ale to je skor situacny humor a nejde to velmi opisat.
ešte v čase keď som mal jednu piciu kamošku (alebo inak povedané spolu-pičku tak sme boli ako partia na jednom dome a tak sme sa spolu opili že sme boli na zemi na kolenách a smiali sme sa strašne iba, asi 30 minut sme boli iba na zemi proste keď si na to psomeniem pride mi to strašne smiešne, to by sa muselo vidieť aby sa to pochopilo
nechutné psychózy v Tatrách, strašne veľa alkoholu a strašne veľa lacného energeťáku do toho + bola dosť silná búrka a niekto sa nám pravdepodobne v noci šmatlal po dvore...nepekné spomienky mám na to...
Na ITckarskej chate najebany ako vreco sme si zvarili vodne. Dostal som flash a potom prisiel kamos za mnou, ze mi nebije srdce. V momente bad trip, zacal som v panike behat okolo chaty ze umieram, chalani sa ma snazili ukludnut storkami o objektovom programovani (vtedy sme este takmer vsetci ficali na PHP3 a o OOP sme toho moc nevedeli), no pomohlo len na chvilu. Zrazu som sa z nicoho nic rozbehol na hajzel, no a tam som na stojaka paralelne sral na hajzlovu misu a grcal do umyvadla... Vsetky dalsie chaty boli podstatne umiernenejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
boli aj zabavnejsie veci, ale to je skor situacny humor a nejde to velmi opisat.
vlastne na žiadnej
spomenutiahodné je hovno roznosené po celej chate, ale nechce sa mi to rozoberať nejak viac.