co zaujimave, prijemne, vtipne, alebo ja neviem ake sa vam stalo pocas cestovania? ak by ste sa rozpisali, to by bolo fajn, mne sa to chce citat...takze nesetrite na slovach
vela veci ale uplne random ked si spomeniem na smiesnu vec tak som bola raz kdesi v hosteli myslim ze to bolo v amsterdame, spalo nas asi 15 na jednej izbe.. a jedna baba mala nejake eroticke sny alebo co a strasne nahlas vzdychala ze
YEES YEES OH YEES a takto a bolo to hrozne trapne my sme sa posutpne vsetky zobudili a smiali sa a jedna ju potom isla zobudit ze STOP MOANING PLEASE a ona netusila co sa deje
(random viem
Oproti mne sedeli dvaja. Tak druhý ročník SŠ. Vyzerali nápadne. Totiž nápadne boli pekní. Ja neviem, ako má pekný chlap vyzerať, nie som na chlapčekov, títo dvaja vyzerali ako dve pekné dievčatá. Blond a brune. Blond bol sebavedomý, budúci manekýn, dobrý do dámskych časákov. Tomu blond zvoní mobil. Dvihne. Chvíľu sa usmieva a potom povie: "Áno, pani učiteľka." Zložil. Chvíľu nič. Potom vraví: "Vieš, čo chcela? Aby som sa zastavil v kabinete. Že tam budeme sami."
Obaja sa pobavene smiali, bolo jasné, že so známkami to na polroka nebude problém.
mne sa raz stalo vo vlaku že som sa skoro previezla, lebo sa zasekli dvere na kupéčku a ani takému chalanovi čo tam bol nešli otvoriť..nakoniec ich niekto z vonku otvoril a ledva som stihla vyskočiť z vlaku
a neviem mám viac príhod z cestovania, ale už si ich všetky moc nepamätám..
raz sa mi stalo že som cestovala s kamošom a niečo som mu povedala a vyznelo to veľmi, ale veľmi čudne a ľudia naokolo po mne divne pozerali
rata sa aj cestovanie elektrickou? ked som chodila na skusky, cestou som si zakazdym na tablete hladala nejake zaujimave veci k danym temam a bolo celkom vtipne pozorovat ludi, ktori videli ze citam o tom, ake chemicke zbrane pouzivaju teroristicke organizacie, ako sa vyrabaju, alebo ked som si len tak listovala obrazkami vselijakych zbrani a taak
inak sa mi nestavaju taketo vtipne veci
aj ked, nedavno sme boli s kamaratkou v Barcelone, v noci sme sa vracali na hotel a stretli sme partiu nejakych mladych chalanov, najskor na nas cosi vykrikovali len z takeho nadchodu a potom o par minut vysli z takej mensej bocnej ulicky par metrov od nas, tak sme si len uz uplne dosrate posepkali, ze zajdeme za roh a bezime a cestou sme este asi zobudili nejakeho bezdomovca, niekto tam lezal a cosi si zahundral
Raz som cestovala vo vlaku v kupecku sama a prisadol si ku mne mlady, pomerne normalne vyzerajuci chlapik, ja som pospavala ako vzdy, a ked som otvorila oci, mal vonku vtaka a normalne si honil som nevedela ako zareagovat, tak som sa proste tvarila ze spim dalej a este vela roznych uchylakov som postretala, ja take typy nenormalne pritahujem, neviem si to vysvetlit
A teraz som tiez vo vlaku a oproti mne sedi zenska so strasne namosurenym neprijemnym vyrazom, a obcas vyda take zvuky akoby sa rozosmiala, ale vzdy ked na nu pozriem ma xicht stale kamenny a nasraty netusim ako to robi
@simka1311
"Vieš, zlatko, ako sme sa minule bozkávali a bozkávali a ani sme nevnímali, že leje ako z konvy, tak ja som doma potom zistila, že mi všetky peniaze v peňaženke splesniveli, ako som ich mala v zadnom vrecku, no a tak som ich vyhodila."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
YEES YEES OH YEES a takto a bolo to hrozne trapne my sme sa posutpne vsetky zobudili a smiali sa a jedna ju potom isla zobudit ze STOP MOANING PLEASE a ona netusila co sa deje
(random viem
Obaja sa pobavene smiali, bolo jasné, že so známkami to na polroka nebude problém.
mne sa raz stalo vo vlaku že som sa skoro previezla, lebo sa zasekli dvere na kupéčku a ani takému chalanovi čo tam bol nešli otvoriť..nakoniec ich niekto z vonku otvoril a ledva som stihla vyskočiť z vlaku
a neviem mám viac príhod z cestovania, ale už si ich všetky moc nepamätám..
raz sa mi stalo že som cestovala s kamošom a niečo som mu povedala a vyznelo to veľmi, ale veľmi čudne a ľudia naokolo po mne divne pozerali
inak sa mi nestavaju taketo vtipne veci
aj ked, nedavno sme boli s kamaratkou v Barcelone, v noci sme sa vracali na hotel a stretli sme partiu nejakych mladych chalanov, najskor na nas cosi vykrikovali len z takeho nadchodu a potom o par minut vysli z takej mensej bocnej ulicky par metrov od nas, tak sme si len uz uplne dosrate posepkali, ze zajdeme za roh a bezime a cestou sme este asi zobudili nejakeho bezdomovca, niekto tam lezal a cosi si zahundral
A teraz som tiez vo vlaku a oproti mne sedi zenska so strasne namosurenym neprijemnym vyrazom, a obcas vyda take zvuky akoby sa rozosmiala, ale vzdy ked na nu pozriem ma xicht stale kamenny a nasraty netusim ako to robi
Príbeh je úplne pravdivý, stalo sa pri Pezinku.
Čo si tomu chalanovi povedala? Smiem hádať?
"Vieš, zlatko, ako sme sa minule bozkávali a bozkávali a ani sme nevnímali, že leje ako z konvy, tak ja som doma potom zistila, že mi všetky peniaze v peňaženke splesniveli, ako som ich mala v zadnom vrecku, no a tak som ich vyhodila."