tento rok bol jeden obrovský zážitok, nanešťastie nie závideniahodný
a zmenil? neviem aký to bude mať dopad do budúcna ale momentálne som tak strašne dezorientovaný, zošokovaný, zdesený, znechutený, zdeptaný, zničený a to vždy keď len na to len pomyslím, vlastne sa to zdá byť ako veľmi zlá ilúzia
ledaže moja triedna na strednej, ktorá bola čistá piča, do všetkého sa starala, zveličovala, prekrúcala, huckala proti mne rodičov a chcela nech chodím k cvokárovi.... to bola trauma 2 roky vkuse, a horory v hlave som z toho mala aj počas prvého ročníka na výške
@tallahassee to sa nedá zhrnúť celý rok do pár viet, všetky tie myšlienkové pochody, sklamania ktoré deň čo dňom gradovali, prosto tento rok je úplne najhorší aký som kedy zažil, strata všetkých priateľov, ukázanie ich nových skrytých identít, sklamanie aj čo sa týka školy, nikde žiadne hranice, žiadna opora, ani rodina nikto, asi to nepochopí nik, kto to nezažil ale obávam sa, že ma to poznačí
stretnutia so smrťou a cestovanie po svete na mne zanechali asi najväčšie stopy. a potom láska ku koňom, žiaden konkrétny zážitok, ale všetky tie pekné chvíle s nimi
Toto peklo kde žijeme, tento pojebaný štát.. skurvené podmienky s minimálnou mzdou, nezhody, chyba v rodine, vyhrážky, vydieranie, samota, bezmocnosť je to postačujúce?
@trishe zas netreba vsetko hadzat len na stat lebo aj ludia su na chybe napr. kauza gorila co sa zmenilo? Nic, bol velky boom a potom sa vsetko zamietlo pod koberec tak ako vzdy. Keby sa ludia pitaju stale ze kto je vlastne vinny a kto ma byt potrestany tak by niekoho museli potrestat ale oni radsej par mesiacov budu tvrdit je to v stadiu "setrenia" a potom sa na to zabudne .... a co sa tyka toho vyhrazky, vydieranie to su pozostatky komunizmu tak ako udavanie, zavist (tu mame asi vrodenu slovaci zavidia vsetkym a vsetko) korupcia, mafia a pod. a mas pravdu je to tu niekedy vazne peklo
@georg21 ja nemam konkretny zazitok ale mna zmenilo to ze som zistil ze skoro vsetci ludia su zavistlive svine nedopraju ti aby si sa mal dobre a aby si bol stastny a hlavne to ze dnes nemozes asi uz nikomu verit mam len jedneho naj kamosa aj tomu nehovorim vsetko pre istotu
čo ma poznačilo psychicky neboli konkrétne zážitky ale obdobia.
čo ma poznačilo fyzicky neboli žiadne silné zážitky.
čo boli najsilnejšie zážitky nemám pocit že by ma nejak výrazne poznačili.
ale taký najintenzívnejší čo mi vždy napadne je jeden, kedy mi asi trištvrtehodinu hrozilo že každou sekundou možno zomriem, čisto vlastnou hlúposťou. a potom som sa z toho dostal, čisto kombináciou náhody, šťastia a vlastnej šibnutosti
netrufam si urcit najsilnejsi, tych, ktore ma poznacili, bolo viac...
ale v cerstvej pamati mam lutovanie vsetkeho co sme kedy porobili a s @tosom za ruku bezanie cez luku v najvacsej burke co som zazila za poslednych par rokov....
@ssnehulienka musím uznať, že tento zážitok adrenalínu, strachu o život ale zároveň naplnenie prítomnosťou toho druhého budem mať tiež ešte veľmi dlho v pamäti
Veľa pekných veci s človekom ktorého milujem, tu neviem vybrať jednu konkrétnu lebo bolo veľa hrozne intenzívnych, to keď mi auto zrazilo brata, a keď som bola prvý krát bez rodiny alebo kohokoľvek blízkeho v zahraničí, to ma prinútilo prehodnotiť hlavne vzťah k mojej mame
nedávno mi otvorila oči "kamarátka" ktorú som si myslela, že poznám veľmi dobre a nakoniec som zistila aká mi je vlastne vzdialená a že ju nepoznám skoro vobec.. to všetko čo mi tajila a tak alebo do tváre ti povie samé pekné rečičky a za chrbtom o tebe rozširuje naozaj pi*oviny.. :/ a naposledy ma dost zarmútilo, zranilo, zdeptalo,šokovalo keď mi bola náhodou povedaná pravda, ako zomrel dedo čiže asi tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a zmenil? neviem aký to bude mať dopad do budúcna ale momentálne som tak strašne dezorientovaný, zošokovaný, zdesený, znechutený, zdeptaný, zničený a to vždy keď len na to len pomyslím, vlastne sa to zdá byť ako veľmi zlá ilúzia
Obidve mi pomáhajú napĺňať zmysel života...
čo ma poznačilo psychicky neboli konkrétne zážitky ale obdobia.
čo ma poznačilo fyzicky neboli žiadne silné zážitky.
čo boli najsilnejšie zážitky nemám pocit že by ma nejak výrazne poznačili.
ale taký najintenzívnejší čo mi vždy napadne je jeden, kedy mi asi trištvrtehodinu hrozilo že každou sekundou možno zomriem, čisto vlastnou hlúposťou. a potom som sa z toho dostal, čisto kombináciou náhody, šťastia a vlastnej šibnutosti
ale v cerstvej pamati mam lutovanie vsetkeho co sme kedy porobili a s @tosom za ruku bezanie cez luku v najvacsej burke co som zazila za poslednych par rokov....
veľa objatí nechutí krajšie ako "prežili sme to, sme živí a prežili sme to spolu"
ale všeobecne bol ten piatok taký... memorable