Ahojte. Neviem,čo robiť. Včera som mala mať poslednú skúšku,ale nešla som na ňu lebo som nevedela všetky otázky a vymýšľať si neviem. Dnes otvorím ais,aby som čekla to FX...a tam B zo skúšky som nebola odhlásená lebo sa už nedalo. Mala to byť ústna skú
Mala to byť ústna skúška. Neviem,či mám ísť za skúšajúcim? :d alebo nechať tak? On ma nepozná,som externistka. Háčik je však v tom,že pri ústnej sa zapisujú známky hneď...ako mu to teda vysvetlím,ked za nimpojdem,aby mi zapisal znamku do indexu...asi mu bude divne,ze mi ju nezapisal hned. Druha vec,neviem presne aky skusajuci mi ju zapisal,takze by som sa musela spytat na studijnom,co aj im moze byt divne,ze neviem u koho som bola. Bojim sa,ze to profesor zisti,ze som tam nebola. Mozno nezapisal znamku niekomu z tych,co boli a zapisal mne. Mozno sa mu ten clovek ozve a on to hned zisti,ze zapisal nespravnemu...stalo sa vam to uz? Ako ste to riesili? Bojim sa,ze aj ked za nimpojdem o polroka,aby mi zapisal becko tak vytiahne prezencku nejaku z dneska a zisti,ze som nebola....aj ked som nikdy nevidela,ze by si nejaku oficialnu robili. Alebo jednoducho ist za nim v septembri a priznat sa...
Praveze som pozerala prihlasenych ludi a nikto tam nie je s podobnym menom.ale tiez mam pocit,ze by som mala,nestoji mi to zato ak by mi dali disciplinarku@neoriginalna
e vsetkym, co boli prihlaseni na termin, tak mozno sa o riadok pomylil. To je asi uplne jedno hlavne, napis mu mejl/zavolaj, ved nemusis tam ist v pondelok, staci ked tam prides v termine, kedy by si sla na opravak
Poznam profesorov z tej katedry a nie su taki,ze by mi zadarmo dali B a chodim na právo tak by som mala konať spravodlivo....v pondelok to budem riešiť a priznám sa
Nie. Ak je to ústna a fakt študuješ právo, tak sa tvar že si na skúške bola a dostala si B cko, že na to zabudol. Alebo to nechaj tak a keby ti to Bcko nechceli dať , do indexu, tak podaj sťažnosť pre mna zamna aj dekanovi že prečo by si mala chodiť na skúšku z ktorej si už známku dostala Bcko do aisu ( predsa nemohla si dostať známku zo skúšky na ktorej si nebola ). Očividne sa pomýlili ale ak by som študoval to právo mesto teba tak by som to riešil buď prvým alebo tým druhým spôsobom.
pozri to B-cko moze do 2 dni odtial zmiznut jednoducho si uvedomi ze sa pomylil lebo na to nejak pride ani nevies ako. Radsej sa priznaj kym mas cas...a keby ti to aj teraz preslo tak ver tomu ze klamat sa nevyplaca v takychto veciach viem o com hovorim
Hajzlom patrí svet. Ked vidis vonku penazenku nemozes ju zobrat, lebo ked si ju nechaš, tak z toho môžeš mať problém. Ale ked penazenku stratis ty, tak ju do 1 minuty niekto zoberie a v živote ju neuvidiš.
- skus či ti to neprejde nenapadne, pokial si toho schopna. A ked bude treba, priznaj sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2. napis na aku chodis skolu hlavne a bude to hned jasne
- mozno niekto iny dostal do Fx
- aj tak sa na to pride
- chcem A.
- skus či ti to neprejde nenapadne, pokial si toho schopna. A ked bude treba, priznaj sa.