zbierate nieco? cokolvek, znamky, hokejove karticky, ja neviem pogy.. ja som zbieral modely motoriek ked som bol maly, a teraz ako som zacal fajcit cigary tak zbieram tie papierove prstienky co su na nich..
plechovky od piva a aj par poharov od piva mam potom ked su nejake specialne edicie cigariet ale to naozaj len par krabiciek mam asi 5 a este by sa dalo povedat ze prilohy k MS alebo ME vo futbale alebo aj hokejove no ale tak to je len raz za par rokov
@madnesshouse to aj ja mam na klucoch ale keby som si tam mal davat z kazdeho piva co vypijem uz by ich tam bolo asi milion aj ked plechovkove uz tak casto nepijem
takze naprv to boli karticky hokejistov..potom kalendare..potom ako spravny blizenec som sa na to vykaslal..a zacal som zbierat krabicky od cigariet..taktiez som sa na to vykaslal.. a teraz zbieram saly sportovych klubov..( nema niekto nejaky? )
-no zbieram automobilove modely predovsetkym modely ŠKODA (cca 50ks zatial,stale rozsirujem) a potom ine modely ktore jazdili na nasich cestach v minulosti (LADA,TATRA,IFA,..) a okrem toho este rozne ine...(drviva vacsina v mierke 1:43, zvysok 1:24,1:18)
-dalej zeleznicne modely H0-1:87 mierka, predovsetkym parne lokomotivy ČSD, a okrem toho aj ine co u nas ci v europe jazdilo
-kedysi som robil plastikove modely lietadiel 1:72 takze aj tych sa nejak zo 20 najde..
-mince, prevazne Euromince vyrocne
-kedysi som zbieral znamky ako maly chlapec tak niekde este medzi knihami je album s nimi..
-jaj no a este aby toho nebolo malo vzdy si odlozim stare graficke karty z pc
@66janica6 no kedze neviem aka je predajna cena a kedze by som musel dojst za tebou (co nie je llacna zalezitost) cenu navrhni ty ..a saj fotku toho salu a aky je?pleteny abo latkovy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Volám to tak,že zbieram pokemonov
-dalej zeleznicne modely H0-1:87 mierka, predovsetkym parne lokomotivy ČSD, a okrem toho aj ine co u nas ci v europe jazdilo
-kedysi som robil plastikove modely lietadiel 1:72 takze aj tych sa nejak zo 20 najde..
-mince, prevazne Euromince vyrocne
-kedysi som zbieral znamky ako maly chlapec tak niekde este medzi knihami je album s nimi..
-jaj no a este aby toho nebolo malo vzdy si odlozim stare graficke karty z pc
» hkdukla.allforfan.com/userfiles/Image...
len ta vysivka je takato
a ja vobec neviem ako sa tie ceny pohybuju, mozem ti to poslat postou, zaplatis mi postovne + nejaku symbolicku cenu