neviem ako mám na to odpovedať.. ja síce zbieram mince no nie sú staré.. no veď za starú mincu sa isto považuje aj slovenská koruna .. som si nechala 15 sk..
a tak mam na mysli strasie trosku,ale len trosku ...tak od tych 80-tych rokov nizsie a cim nizsie tym lepsie ale aj ja som si nechala nejake slovenske...ved zostarnu
ja zbieram ale staré ani nie , nemám ich odkial brať.. proste všetky mince čo sa ku mne dostanú a nejsú slovenské si odložím.. najstaršia je nejaká uhorská koruna , asi 120 rokov stará takže nič moc
Mam mince aj z rokov 1800 ale mam ich v trezoriku a tak isto aj madarske miliony miliardy z rokov 1930 -1945...teraz som zacal zbierat nemecke z cias vojny
len ked najdem na zemi dake divne mince a jak som bola teraz v obchode mi dala predavačka dva 20centove z dakych inych krajin a som si to chcela nechat a mama mi to minula a potom mi dala slovenske svina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov