neznasam, ked ludia nezbieraju exkrementy po svojich psoch na verejnym miestach ako su parky a tak..prijebanci, by som ich do toho hodil, ze serus ako sa ti sedka v hovnach...
Ja sice psa nemam, ale mozem za psickarov v mojom okoli povedat NIE... po travniku okolo cinzaka nemozem prejst 5 metrov bez toho aby som nestupil do psieho hovna... takze ich evidentne nezbieraju
áno zbieram, ale koše na vyhadzovanie exkrementov sú asi niekde zahrabané, kde ich nevidno, čiže tým, že ich zbieram a hádžem od obyčajného koša porušujem zákon a môžem dostať pokutu.. čo už..nikto nič pre psíčkarov neurobí a každý sa len sťažuje na nich a neviem čo ešte im vadí.. by som priala každému, ktorý si otvára ústa, že nezbieram po svojom psovi( hoci poctivo zbieram a to mám veľkého bieleho ovčiaka) nech skúsi zbierať na lačno, ráno, a hlavne ak na trafí na také čo "úžasne"voňajú, tak by nejednému bolo z toho zle. ale čo človek neurobí, pre hundrajúcih ľudí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@21 môžeš nó napr zbehnúť tuna @thiness do záhrady