zbierala som tie debiliny na kluce na krk, pohladnice, klucenky, servitky, kamene, musle, pokazene/nefunkcne cedecka, pokemonov, blocky, cecka, pogy, ...
ked som bol maly, zbieral som vrchnaky od flias (pivo, mineralky). mal som vyse 100 roznych druhov.. zbieral som odznaky - vypytane od vojakov, poziarnikov a pod. tiez vyse 60 druhov..
teraz zbieram plastikove modely lietadiel, fosilie, mineraly
a z takých "normálnejších" vecí staré pohľadnice, známky, podpivníky, telefónne karty, kalendáriky a také obrázky ktoré sa kupovali v malých blokoch a vymieňali sme si ich v škôlke a potom aj v škole...
no ono podvedome zbieram cestovné lístky z MHD a SAD ale viem kde skončia u jedného chalana. Inak zbierma len modely vlakov. Ale to je taká zbierka. Nič moc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
teraz zbieram asi len 1,2 a 5 centy a potom si ich zamenim v banke
teraz zbieram plastikove modely lietadiel, fosilie, mineraly
a z takých "normálnejších" vecí staré pohľadnice, známky, podpivníky, telefónne karty, kalendáriky a také obrázky ktoré sa kupovali v malých blokoch a vymieňali sme si ich v škôlke a potom aj v škole...
nemam ale nic konkretne,su to sice take blbinky, ale pre mna maju nesmiernu hodtnotu
jeeej aj ja zacinam zbierat evuu a to kolko uz toho mas??
fuuha tak to aj vidis jak sa menil casopis ked uz tolko maas waa dobra si