Začalo sa to tým že som mala zápal oka...Na druhej kontrole mi niečo zistili v tom zravom oku, tak ma poslali k jednej doktorke, tá ma poslala na druhé vyšetrenie, z tamad nazad k tej. Tá ma zase poslala k mojej obvodnej, tá mi zobrala krv a poslala na dr
v tomto je najlepsia moja prakticka lekarka dojdem o 5 minut skor nez jej zacnu ordinacne hodiny uz tam caka cca 7ludi medzi tym sa tam dojebu ludia ktory idu na odber krvi bez problemov ich pusti pred nas do toho par malych deti(samozrejme tiez maju prednost) po 2a pol hodine cakania pridem konecne na radu vopcha mi papier do ruky a povie chod sa objednat na prve poschodie v ten den som ju mal chut zabit..
nestazuj sa...ja som od januara u doktorov kazdy tyzden-hematologia,gastro-endokrynologia,neurologia,kardiologia,zubarka,obvodna,ocna,psychologia.....A tak dalej..Robili mi aj gastroskopiu(ak nevies co to je odporucam deduska Googla)biopsiu,takmer kazdy druhy tyzden mi beru krv,vkuse mam na sebe pristroje...ver mi nechcela by si...Nikto nevie zistit preco odpadavam hocikedy... takze asi tak Musis byt trpezliva a prestat sa stazovat..Ver mi to nepomoze len si dodzubes naladu Treba mysliet pozitivne ako napr. ze sa vyhnes skole
@tomice27 toto je u mojej praktickej lekarky absolutne bezna vec napr. nedavno(nadvezuje to na moj prvy prispevok prvy prispevok sa odohral pred tymto) sa mi vyhodila alergicka reakcia na nieaky druh jedla bol som cely opuchnuty tvar, oci, krk etc. proste urgentny pripad a aj tak som si musel pockat hodinu a pol v cakarni.. a ked zas k nej pridem napr. pol hodinu pred koncom ordinacnych hodin(nikdo tam vtedy vacsinou nebyva) tak pi*uje ako chora vrana ze chodim na poslednu chvilu ze co to mam za ciganske zvyky doslova a do pismena..a ma aj jednu zaujimavu vlastnost na liecbu miesa homeopatika s antibiotikami
@apis to nic, moja obvodna na vsetko predpisuje penicilin..na uplne vsetko.. teta k nej chodila, furt mala zapalene mandle, furt jej davala penicilin, ale neposlala ju ku krcnej, potom sa tam nahodou dostala kvoli niecomu inemu, pozreli sa jej na madle, sla na operaciu hned a zistili, ze na ten slavny penicilin je alergicka
Ja prídem k lekárky a nečekám tam veľmi dlho okamžite ma zoberie a vyšetrí a dá mi lieky a idem domov a po týždni prídem opäť na kontrólu a je všetko. Najhoršie to bolo, keď som mala zlomený palec, to som lietala po lekároch, ach bože môj.
@tomice27 doteraz mi to nevadilo kedze som ju navstivil tak raz za 2roky ale tento rok mam mimoriadne chorlave obdobie a pocitil som to na vlastnej kozi je to daco hrozne..
@stenatko moj problem uz od narodenia...Som neprestajne na zeleze no z toho to byt vraj az take zle nemoze lebo sa mi uz zacina davat do poriadku Takze stale nikto nema tucha co mi je jes! som jedinecny pripad
ale zas problem je vtom ze dlho sa caka aj 1 hodinu kim sa dostanes na radu a ak chce niekdo zaparkovat pred nemocnicou tak pohroma lebo furt je tam obsadene a zaroven sa tvori dobra kolona nakolko ti co chcu zaparkovat cakaju kim sa nieco uvolni....
@1smajlik13 o tom som dačo počula! Neviem ani kde to bolo, o takom dievčati, ktoré...no proste išla po ulici a zrazu len odpadla. Ale tak ona bola extrémny prípad, odpadávala aj tridsaťkrát denne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len tak mechanicky
Ale tiež to zbožňujem(ironicky),hlavne našich,kde 3hodiny čakám a vnutri som 5minut a výsledok aj tak žiadny.
Aspoň keby mi dačo našli,tak by som vedel že tam nechodím zbytočne.
Hematológia? Tam mám blízko i ja. Teda chodím tam tak raz do mesiaca.
Spýtaj sa náhodou, či nemáš nízku hladinu železa. Veľmi nízku.
takze tak...