nemyslim si ze vacsina. Zda sa ti to asi preto ze ti ktori chodia v piatok chlastat, o tom casto hovoria a upozornuju na seba v tejto suvislosti. Vies malo kto sa bude chvalit tym ze bude doma, ze pojde trebars sportovat alebo ze sa bude iba tak natriezvo flakat s kamosmi...ale ze sa ide pit to musi vediet kazdy lebo je to cool!
podľa mňa ísť v piatok chlastať nie je žiadne riešenie. ja napríklad som ako vajce... pri každej príležitosti sa rozbijem a vôbec neriešim aký je deň...ale v podstate áno...včera to bol piatok
@freeman39 myslím že nie len piatok... a to je ten problém... každý víkend sú všetci opití a my normálni ľudia nemáme čo robiť... a ešte sa mi čudujú keď poviem, že som ešte nebola opitá... no katastrofa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
@2 s dobrou organizaciou stihnes skolu fitko aj krcmu
väčšina je prisilné slovo.
zober si, že na svete je 7 miliárd ľudí.
koľko z toho pokladáš za väčšinu?
donedávna som aj ja behala po barákoch, sem-tam nejaký ten chlast ale žiadne ožieračky do nemoty.
dnes skočím občas na vínko
vzdy je to na tebe akymi ludm isa obklopis
mať 17 a často chlastať je u rovesníkov často cool, zato mať 23 a ísť často chlastať je u rovesníkov choré až považované za alkoholizmus
piatková noc, fuuuuuj! sobota bude ťažká...
A veľa ľudí si myslí, že je super, keď sa ožerú do nemoty a v sobotu majú opicu... v nedeľu nadávajú, že zase škola. Ale ich chyba, keď sú sprostí..