suu Emo chaalaani iny než normaalny? xD to nemysliim v zlom...podla mna su emo chalani praaveže krajsii nez normaal.. ae v spravani su takyy..nvm, moc naladovyy, vacsina namyslenyy:/ možno len nemam statie na tyych lepsiich xD aebo su vsetci taky ?: smiley: ty
@1 aj keď mám rada emo, súhlasím. lebo tí chalani čo majú ofinky na pol ksichta (pózeri) sú riadne namyslený, arogantný a hrajú sa na veľkých frajerov. Aj keď možno sa nájde aj pár skutočných emákov (ale tých je fakt veeeeľmi málo)
mna zaraza kolko ludi tu zabudne na nominativ mnozneho cisla, vzor PEKNY.. ( v N - pekni chlapci...napr) a pisete to s y. "namysleny, skaredy, ..) etc.
Mne sa zase moc pacia EMO holky... ale fakt je, ze aj tie su troska namyslene a tak troska arogantne vo vacsine... A emaci su moc povrchni ludia, moc im zalezi na zovnajsku... to je chyba dost kruta podla mna
hej pozeri su namysleni... asi preto ako ´´dokonale´´ vyzeraju... ale mam to stastie a poznam par oldschool emakov a ti teda namysleni nie su ehm a myslim ze namysleni nie su len emaci .... ale aj dokonalo vyzerajuci pozer hoperi,metlaci,punkeri... ehm asi su namysleni vsetci pozeri
predstavte si emo parik... jeden/jedna si zrazu z njakeho (to je jedno akeho) dovodu da prec ofinu... ten druhy kedze tak velmi looobi emacikov, tak sa z velmi "racionalneho" dovodu na toho druheho vysere... nehovorte mi ze to tak neni... z toho mi vypliva, ze jedine, co drzi dnesne vztahy medzi mladezov, je tzv. "styl"...
je jedno co si dokazes povedat s tim emaciqom, hlavne ze ma ofinqu a setko je fajn, ze?
ja osobne som emo ale nie pozer ani scene.... skutocny emo chalani su uplne v ppohode az ne vinimkyy ktori si myslia ze su pupkami sveta.. mala som chalana ktory bol rocker takze vztah urcite neurcuje styyl .... a ece jedna vec za to ze som emo ma nemusite teraz ODCUDZOVAT ... som aka som .....vadi ?? zvykni si
ja mam rada emo, som emo a poznam veľa emo chalanov... a uprimne ? SÚ NAMYSLENÍ. Ono to však nie je namyslenosť, ale taká maska... aj baby vyzerajú namyslene... ale to, je HRDOSŤ, skrátka emakom každý ubližuje a odsudzuje ich a preto majú len dve možnosti - zrútiť sa alebo byť hrdí...
A inak, ak nie si emo, tak sa o emo chalana ani nepokúšaj... a ani o emo babu. väčšina emákov chodí so "seberovnými"
akože nechcem byť zlý ale zatiaľ drvivá väčšina emákov, ktorých som poznal, sú narcistickí trapkovia :/ pardon všetkým výnimkám.sám poznám dvoch, ktorí sú super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
su jebnuti, skaredi, sprosti, preafektovani a prepozovani
vela stastia v hladani
a ich spravanie no comment
nikoho ineho nie
dost odveci
je jedno co si dokazes povedat s tim emaciqom, hlavne ze ma ofinqu a setko je fajn, ze?
deťurence, ja vas snad nikdy nepochopim... :/
A inak, ak nie si emo, tak sa o emo chalana ani nepokúšaj... a ani o emo babu. väčšina emákov chodí so "seberovnými"
a keď chceš nejakého zbaliť, tak napíš