Takže-zaujíma ma koľký tu z vás zdravo jedia.Napadlo ma to preto lebo všade sa píše o tom že ludia jedia veľa sladkostí,nezdravé jedlá.No na druhej strane nám to pchaju rovno pod nos.Takže ?
veci ako klobása alebo tlačenka a tomu podobné by som v živote nezjedla, lebo sa mi to hnusí, vysmážané obmedzujem, sladkosti sa takisto snažím (aj keď to ide ťažšie)... obmedzujem viac vecí, ale to už iba z vlastného presvedčenia, hoci sú tie jedlá zdravé
Biopotraviny idú moc do peňazí, ale stojí to za to čo sa týka stravy, tak jem zdravo, keďže strýko je expert na zdravú výživu..Ale na druhej st rane občas si zapálim a vypijem...čiže sa to vykompenzuje
ked si odmyslim, ze zeliny a ovocie su postrekovane, tak sa snazim jest v takom rozumnom pomere zdravo (chutne) a nezdravo (este chutnejsie)... kazdopadne sladke moc nemusim, mam radsej slane..
tak v mojom jedálničku nenjdeš také svinstvo ako sú hranolky a veci tomu pdobné, každý deň povinne zeleninu a ovocie a pijem IBA čistú vodu z vodovodu a musím povedať, že je to super !
Stravujem sa zdravo pretože zdravé potraviny mi veľmi chutia. Také veci ako sú hranolky,rezne,hamburger,chipsy atd. mi už vôbec nechutia a ani by som ich už nejedla
@scandalous ak kupujes zeleninu aj ovocie bio a ošupeš si naor, jablko tak je to zdrave a snažím sa jesť zdravo, uz tyzden som nemala nič sladké okrem jedneho kopčeka zmrzliny a dvoch cukrikov a jedneho chlebu s medom
snažim sa jesť vela zeleniny, cez zimu len tu z obchodu ale cez leto si ju pestujeme v zahrade bez chemikalii...v poslednom case som jedla strasne vela cokolady takze teraz sa ju snazim docasne vylucit z jedalnicka.. z masa len ryby alebo sem tam ak dostaneme nejaku domacu kacicu alebo sliepku tak si dam pijem len caje a cistu vodu..ale zato to neprehanam
snazim sa co najzdravsie ked je zeleninka v zahradke alebo ovocie jem urcite tu....a kazdy den musim zjest aspon 2 kusy ovocia napriklad banan a hrusku,hrozno a jablcko a pod. alebo potom zeleninu salat,mrkvu...atd...pijem mineralky,caj,kakao,mlieko,koktejl mliecny....co ma co najmenej chemikalii ale tie su vo vsetkom....urcite nekonzumujem fast foody! hranolky urcite nie ked vidim ten olej
Dá sa to tak povedať. Jem veľa ovocia,zeleniny,mliečnych výrobkov (aj keď tu si niesom na čistom či je to všetko prírodná procedúra...) ale zato jem aj ´´nezdravé´´ jedlá. Ale keď mi chutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov