ale bola som raz na nejakej výstave, a bol tam obraz že "zátišie s odolom a zubnou kefkou"... bolo to fakt úchvatné, a kto ma pozná, asi chápe prečo...
no... ja len toľko k mojej asociácii k hygienickej maľbe
no neviem, ktorý hygienik ti dá súhlas k prevádzkovaniu ak krčma bude čierna od dymu, smradľavá a špinavá !!!!....ja osobne by som do takého pajzlu ani nevkročil!.......
zvlášť je novy náter dôležity v krčmách a to v kuchyni, kde sa varí........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale bola som raz na nejakej výstave, a bol tam obraz že "zátišie s odolom a zubnou kefkou"... bolo to fakt úchvatné, a kto ma pozná, asi chápe prečo...
no... ja len toľko k mojej asociácii k hygienickej maľbe
zvlášť je novy náter dôležity v krčmách a to v kuchyni, kde sa varí........filip
sa nerehoc! chcela som to vygúgliť a pridať aj obrázok, lenže to bol slovenský autor, a tí sú - okrem 5 najznámejších - absolútne nevygúgliteľní
a okrem toho som zistila, že to bol vlastne fotograf a fotka, ale už som nechcela meniť taký pekný komentár, stratil by na vtipe