Zdravím,nevedel by mi niekto pomôcť s farbou na vlasy?
mam tmavohnedé vlasy a ked som mala mierne problemy zafarbila som si ich znova na tmavohnedu mam ich asi do polovice odrastene a chcela som ist na blond /kvoli farebným melírom-modrá ružova/ lenže moju farbu vlasov chytilo hned po prvom stiahnutí peroxid
mala som tento istý problém, ale nič sa s tým nedá robiť. Možno by si si mala dať o niečo tmavšiu farbu, nejakú bledohnedú aby sa tá farba zjednotila a ked nie tak už len čakať
Ja som tiez mala tmavohnede vlasy a strasne som chcela rysave tak som si dala zosvetlovac a zhora som mala mega blond vlasy a konceky zosvetlilo len trochu ale pocase ked som si davala rysavu stale tak to je v pohode a skus kadernicke povedat nech ta odfarbi melirom a nie farbou... Mamina sa odfarbovala z ciernych a mala totalne blond vlasy
Takže to mam davať postupne melírovať? len ja zas nechcem dať hnedu farbu,možno šampon ale farbu už nie... teraz mam červenú farbu. aby mi to mohlo postupne zliezat..... len neviem,nebude to vyzerať blbo ked budem mať červenu s blond melírom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme