Mne zatiaľ lekári pomohli vo všetkých chorobách ktoré som mal - našťastie ani jedna nebola vážna. Ale žiaľ ani jednej doktor mi nevedel pomôcť s mojou debilitou
Ja mám problem s žlčníkem a ony my len daly neco na bolesty nie aby to začaly tie kamienky ostranovat ale lieky na bolesry hmm a tak tiež už ako to počitam tak to bude asi 27 krát zapal pluc k čertu zajtra mám trening a ja zase kvoli tomu nemám íst na trening ja to nedokažem trening ninjutsu a muj sensei my bude chybat auč.
nemám problém lebo viem čo si mám pýtať a moj ma nikdy nepošle do prdele, stojím si za svojim.
Raz ma skoro je*lo ked mi povedal po niekoľkých vyšetreniach že je tam podozrenie na rakovinu pažeráka. Taký hnusný pocit som ešte nemal. A potom tie vyšetrenia s hadicami do papule, to bol des...ale som rád že mi potvrdili že nemám raka
Ja mam dost tazku diagnozu. Zu na slovensku mi nepomoze nikto a ak ma to ma zabit tak ma zabije. A stra ci mam s niecoho? Ze nestihnem to co som stihnut tchcel ale to zo dravotnictvom nesuvisi.
Zdravitníctvo je u nás na katastrofálnej úrovni a to hovoria nielen pacienti, ale aj doktori. nečakám od nikoho zázraky ked vidím, aké majú pracovné podmienky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ok som ticho...
mne nevedia pomôcť s chronickým zápalom dutín...napríklad
Ale ako uz pisal Pawlo,aj moja sprostost je asi nevyliecitelna
Raz ma skoro je*lo ked mi povedal po niekoľkých vyšetreniach že je tam podozrenie na rakovinu pažeráka. Taký hnusný pocit som ešte nemal. A potom tie vyšetrenia s hadicami do papule, to bol des...ale som rád že mi potvrdili že nemám raka
Už neskutočne dlho mám opakovane veľmi vysokú sedimentáciu - nevadí.
Už neskutočne dlho mám poriadne zväčšené krčné uzliny - nevadí.
Nenávidím ju.
Už od nej konečne padám preč.