Ahojte psickari.
chcel som sa spytat ci mate taku skusenost, mne sa to teraz stalo druhy krat. Vratil som sa z vencenia a pravdepodobne sa pes dostal do styku s nejakou rastlinou.. teraz doma (u rodicov) ma zmenene spravanie, ako keby bola natripovana.
nahana sa sama so sebou, hadze sa o zem, je strasne zrychlena, hryzie sa, vyskakuje... a toto bude trvat asi par hodin.. ak to je to iste ako minule.. ze ci neviete o co moze ist
@livre myslim ze veterinarni lekari nemaju v standardnej vybave testy na psychotropne latky.. a navyse to mohlo byt cokolvek.. a v tejto diere asi ani vetosa nezozeniem.. ale uz je jej lepsie, zaspala
@torpedo08 nie, praveze po prechadzke je ukludnena lebo sa dobre vybeha.. toto s nou normalne lomcuje, tiky, hadze sa o zem, niekolko hodin robi take ze lahne, 3s lezi, vystreli do inej izby, tam si lahne na par sekund a zas vystreli a bezi naspat.. dookola, uzkostne knuci.. kuse si laby, lebo ju to zrejme aj drazdi ta latka.. keby je aj rozblaznena, tak ak si ju nikto nevsima, tak do minuty je kludna... ale toto trva hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov