Veď čo najhoršie sa môže pri zdvihnutí cudzieho čísla stať?
Navyše, až na výnimky, kedy mi oznamujú výhru bambusových ponožiek, alebo mi ponúkajú nejakú úžasnú akciu, obvykle sa za neznámym číslom skrýva známa (mne známa) osoba, alebo človek ktorého telefonát som očakávala. A v prípade tých výnimiek nie je problém slušne im oznámiť svoj nezáujem a položiť telefón.
ano. vzdy. je tolko roznych miest, kam som musela uviest tel cislo, ze mi pride divne nezodvihnut to. co ak si chce niekto neico overit, ujasnit a podobne? ci uz pri nakupe cez net, ked vola kurier, ci moze prist, alebo to moze byt hoci aj studijne oddelenie skoly, ak im nie je nieco jasne a pod. nevidim v tom problem.
Kedže mám svoje telefónne číslo v rôznych agentúrach a môžu mi volať kvôli práci, tak nevidím dôvod, prečo by som nedvíhala.
Myslím, že nedvíhať si môžu dovoliť maximálne tí, čo majú ešte málo rokov a nemá im kto iný volať okrem kamarátov a rodiny, lebo ak človek niekde dáva svoje číslo, tak potom by mal dvíhať aj neznáme a nemusí ísť len o prácu, ale ak si človek aj niečo objedná cez net, tak si často telefonicky overujú objednávku a ak sa neozvete, tak Vám ju asi nepošlú.
Takže neviem, či je to práve najlepšie nezdvíhať, fakt neviete, že či to nie je dôležité...
hm, vlastne... ak by mi niekto volal na mobil, čo by bol asi zázrak, lebo tam mi chvalabohu žiadne prieskumy nevolajú, asi by som zdvihla, ak by som stihla... človek nikdy nevie, čo to môže byť. ale na pevnej nedvíham
Ja áno, ale býva to väčšinou takto: "Prosím?" "Dobrý deň, zastupujem spoločnosť O2 Telefonica, môžem vám ponúknuť...tú, tú, tú" ...je to jedna z vecí, ktoré neznášam
Áno a úplne milujem, keď niekomu volám z ocinovho firemného mobilu, lebo to je zadarmo a ten človek mi potom povie, že aj bol pri mobile, ale nezdvihol to, lebo nezdvíha neznáme čísla ...
keďže spätne zisťujem, koľko telefonátov som kvôli tomu, že som sa bála zdvíhať cudzie telefónne čísla premeškala, premáham sa a snažím sa zdvíhať všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
väčšinou zvdvihnem, ak viem, že by mi mohol volať niekto z iného čísla..
Navyše, až na výnimky, kedy mi oznamujú výhru bambusových ponožiek, alebo mi ponúkajú nejakú úžasnú akciu, obvykle sa za neznámym číslom skrýva známa (mne známa) osoba, alebo človek ktorého telefonát som očakávala. A v prípade tých výnimiek nie je problém slušne im oznámiť svoj nezáujem a položiť telefón.
Myslím, že nedvíhať si môžu dovoliť maximálne tí, čo majú ešte málo rokov a nemá im kto iný volať okrem kamarátov a rodiny, lebo ak človek niekde dáva svoje číslo, tak potom by mal dvíhať aj neznáme a nemusí ísť len o prácu, ale ak si človek aj niečo objedná cez net, tak si často telefonicky overujú objednávku a ak sa neozvete, tak Vám ju asi nepošlú.
Takže neviem, či je to práve najlepšie nezdvíhať, fakt neviete, že či to nie je dôležité...
Ja zdvíham každému čo mi zavolá. Som prvé pochopil CLIR.
(Niežeby mi niekto volával. Niekto triezvy.)