P*čoviny Ja milujem vštko nechápem ako môže niekto hocičo nenávidieť. Proste nenávisť? wtf? Proste keď tak mám niečo v paži ale nebudem nenávidieť.
Ale vyjadrim sa ku kazdemu bodu.
V komunizme zabudnutu spolocnost? Ta etapa mala svoje vyhody tu na slovensku. Spolocnost nebola v takych srackach jak je teraz. Vacsia moralka bola u ludi, vacsi vzajomny respeky. V tejto dobe kazdy hladi na seba... A celkovo jak moj sef povedal: Za tvrdeho socíku si nemohli dovolit pustit take sracky do telky jak chodia teraz. Proste nulovu vypovednu hodnotu davaju tie programy. Ak bola spolocnost reulovana malo to aj svoje pozitivum...
Preco by som mal nenavidiet starych ludi za to ze si myslia ze nieco lepsie vedia? to co je za shit? su ina generacia, su z inej doby, kazdy je nejaky to nie je dovod aby som ich nenavidel... Ak viem ze mam svoju pravdu tak mi je jedno ci nrjaka starsia osoba so mnou suhlasi al3bo nie...
Tak isto babky teraz uvidim na lavicke nejaku dochodkynu tak ju budem zabijat pohladom ze sa rozprava? Proste je to ina generacia a respektujem ich. neh si pokecaju ked ziju v tom prostredi a su tak naucene nech si ma aj ohovaraju ja sa pousmejem a slusne sa pozdravim a aj ked si v duchu nieco pomyslim aj tak ich respektujem.
Ovsem vek nie je dovod na respekt. .
Slovensko ako krajinu milujem. Mame krasnu krajinu a ako kazda ina aj svoje chybicky. Narodil som sa tu a som tu spokojny. A je 3ste vela toho co chcem precestovat po Slovensku a rovnako aj celom svete.
A svet je krásny neviem čo viac dodávať ako môže v sebe niekto toľko nenávisti nosiť
ozaj este nenavidim trapkov co travia vela casu na podobnych sockarskych sietach a snazia si ziskat akusi reputaciu trolla alebo internetoveho hrdinu, ked uz v realnom zivote nic
@14@rocafella tak to ze nic nenavidis ti zavidim, si stastny clovek. Zas az tolko nenavisti nemam, len ked sa po case vratim na Slovensko, tak proste musim dat von co vsetko ma tu stve
k tym starym ludom asi tolko, ze mi je jedno ake maju nazory pokym to mna neovplyvnuje, ale neznesiem ked ohovaraju a to tu vidim pravidelne, jedna ma minule isla prebodnut pohladom.
ľúbim staré babky, čo sedia vonku na lavičkách a ohovárajú, podľa mňa je to roztomilé a aj tak ich nikto enberie vážne ale občas si každý rád vypočuje dobrú klebetu
ľúbim naše hory, sú krásne a som rada že sú v našej krajine
ľúbim aj náš jazyk, lebo je taký jedinečný a krásny a má ešte toľko neprebádaných zákutí (toto síce nebol môj názor tesne pred štátnicou)
ľúbim slovenské dievčatá, lebo sú fakt krásne
ľúbim slovenské dedinky, lebo si zachovávajú svoj kolorit
mám rada slovensko, lebo zachováva tradície vďaka ktorým sú pre mňa Vianoce, veľká noc či iný sviatok stále zázrakom
ľúbim slovensko, lebo tu nie sú nebezpečné hmyzy
ľúbim slovensko, lebo máme všetky ročné obdobia a každé z nich je krásne
ľúbim slovensko lebo máme krásnu prírodu aj mimo hôr
ľúbim slovensko, lebo keď zavriem oči a otvorím srdce, stále ma niekto/niečo prekvapí
@24 môj názor k tým náboženstvám.. nech si kto chce verí v čo chce, ale že niekto uprednostňuje nejaký náboženský nezmysel pred zdravým úsudkom je už choré... alebo že rodičia nútia deti chodiť do kostola, inak im nedajú jesť (áno aj to sa deje)
píšeš tu chlapče o malichernostiach, neviem, prečo sa ťa tak veľmi dotýkajú názory iných. je mi ťa ľúto.
ja nenávidím len faloš, klamstvá, zrady, ojebávačky, kuprezákov a podvádzanie. myslím si, že to jediné je hanbou ľudstva, lebo z toho pramení všetko ostatné.
fuuha ale si nalozil riadne uz len zalozit nejaku stranu co tak nazov HZNS? Hnutie za negativne Slovensko? podla mna o clenov nebudes mat nudzu, lebo ludi co len na vsetko sa stazuju tu je dost, je to narodny sport dalo by sa povedat. mala by som pre teba aj kandidata na post podpredsedu.
nemam rad ludi co hovoria blave Bratislava, co pokrytecky pindaju na pindacov, co sa tetuju skaredymi kerkami, fajciarov a spite deti @salora taki ludia sa hudbe ABSOLUTNE nerozumeju
@wewo hudobny styl, ktory tvoria desattisice umelcov, ktory sa desatrocia rozvija roznymi smermi, ktory tvori rozne subkultury rozne po svete...tak táto definícia sa hodí asi na každý štýl modernej hudby,len tolko k tomu howgh
Mat taky nazor ako ty, tak sa hanbim v rohu izby a nie ich este davat na verejnost O.o
Ja nenavidim tie pice co pozeraju kazfu sracku kfe ukazuju co sa "nosi" a potom sa hraju na modelky lebo to videli na jednej picke z telky, ze to tak nosi
Ked si mirgova da na sandale maslu, tak 30/40 tych piciek to zacne nosit tiez, ale presne tie iste pice by si to predtym nedala.
Neznasam ked sa ludia opicia po tom co vidia v telke, na internete..UCESY DETTO!
Mne príde že tu niekto chce iba zaujať tým na akého tvrďasa sa hrá že mu je všetko jedno všetko hejtuje... a takisto to píše na sociálnu sieť tak ako mu to vadí...
@26 ber si z nej priklad a ked si ho nechces zobrat... tak... nechapem co ta tu potom este drzi? ako krasne by tu bolo keby vsetci ti dudrosi, zahundranci, hejteri a krčmovi odroni vecne usomrani napli plachty a odpalili hranice mas otvorene mozes ist kamkolvek, zatial... kde sa ti bude pacit, kde budes rad a kde nebudes musiet znasat to tvoje hnusne slovensko
@campino Iný názor mať môžeš, ale taký názor typu, že "tvoj názor" je zlý bez odôvodnenia neberiem.
@ceciak nepríde mi, že sa hrám na tvrďasa, len vravím čo nenávidím. A s tými soc. sieťami máš pravdu, ale je to jediná možnosť ako sa vyjadriť do verejnosti.
@ceciak Andrejko, ved aj ty si sa nedavno hral na tvrdasa na jednej nemenovanej socialnej sieti (pod clankom o mrtvych utecencoch). Vodu kazes, vino pijes.
@melancholik prečo ma nenávidíš?!
a prečo nenávidíš najlepšie ročné obdobie?
no a k téme
ja nenávidím bývalého šéfa mojej mamky..hoc je už (našťastie) mŕtvy, no aj tak ho stále nenávidím.
a nenávidím už (konečne) ex priateľa mojej mamky..a to som toho človeka mala kedysi fest rada..ale čo porobil celej našej rodine je neodpustiteľné
NENÁVIDÍM KLAMSTVO!!! to asi najviac na svete neznášam..najhoršie čo môže byť!
a ďalej nenávidím gombíky! (ale také tie s dierkami..viete..ako na košeliach...fujky fuj..) smrť gombíkom!
a hrachovú kašu! :ble:
@tommyhot ja? ja ich tu nechcem kľudne to poviem tebe aj hocikomu inému za tým si stojím to že som napísal že sú mi ukradnutí tak áno lebo tu so mnou nežijú a nechcem aby tu žili kde je problém?
Nenávisť je emocia,ktorá človeku viac ublíži než pomôže.Sú veci,ktoré príliš nemusím a preto sa im vyhýbam,no nedusím v sebe hnev a nenávisť. A mimochodom, sto bodov autorovi diskusie za trolling,misia úspešná
@lukaso121 keby si si nasiel babu tak taky pravopis nemas.
Nenavidim ako sa spravas, ako nechutne ma ohovaras a stale iba hladas, co nove na mne zbadas ty repujuca garaz.
@ceciak tam vobec neslo o to, ze si povedal, ze su ti ukradnuti tym co si napisal si naznacil, ze ich mohlo umriet viac ako 50. Online hero ako sa patri.
este by som teda chcel dodat, ze nemam rad trtkov so svalnatými recami cez net, co cele dni len sedia u mamicky na zadku, podvadzaju frajerku a hraju sa na tazkych programatorov @tangerina pamatas, ked sme chlapca stretli pred pol rokom?
toto sa da napisat o kazdej krajine. Vela ludi nema rado niektore veci o ktorych pises. Snad jedine co ti narychlo poradim je aby si prestal nenavidiet. Jediny komu tvoja nenavist skodi si ty sam. Obera ta o energiu a vyzerat ako zatrpknuty chudak tiez nie je vyhra.
@wewo že sa s ním aj vybavuješ, šak s ním sa nedočkáš normálnej komunikácie
lebo potom dojde hentá oranžová picmula a vytočíš sa tak že si rozbiješ comp
@88 & @95 ( "oranzova picm" )
..tak ked onyi 2ja sami necitia, a nevidia, ze kus posobia ako ..tzv.bieli cigani :ehm:
( nvm ci tiez zvyknu aj vyvreskovat a jacat, ziapat na cele namestie, s kocikom najlepsie, jako tie cigane-bachyne ;p
@lyterka môžem sa ťa niečo spýtať? prečo píšeš ako robot? a prečo používaš toľko znakov a skratiek? a prečo tvoje vety nedávajú zmysel? môžeš mi prosím na to odpovedať? ja sa seriózne pýtam! bez urážky, fakt!
@wewo veď si ma už videl :-S
ostatným? a komu ešte?
btw, keď sa niekto zmaluje jak dement a poviem mu to, tak to nie je posmievanie za vzhľad...posmievanie za vzhľad by bolo, keby som sa niekomu smiala za to, že je špatný keď sa tak narodil (lebo za to samozrejme nemôže a to by som si ani nikdy nedovolila)
@riskozvychodu takže ona si z druhých srandu robiť môže, ale keď jej to chce niekto vrátiť, tak nemôže, lebo ona je chúdiatko psychopatka poďme ju všetci spolu polutovať!
Ja neznasam na našej krajine uplne najviac to že tu skoro každý chlastá a všetci to toleruju a tvária sa že je to normálne a nukaju už aj malé deti. A toleruje sa to ako keby to bolo normálne že mame taku spotrebu alkoholu a všetci si robia len tie trápne vtipy o alkohole a pritom sme krajina s najvacsim poctom alkoholikov vo vychodej europe.
Neznasam že tu v politike zanasaju pod koberec, je tu XY nedoriešených kauz a veci, ktoré nikto nerieši a naopak riešia sa hluposti ako referendum za rodinu a pod. pritom peniaze sa akosi strácaju a tuneluje sa tu o 106, všetko tu politikom prechádza, a nikto to nedorieši.
Serie ma že je tu dosť vela ludí takých že nemaju hrdosť alebo co. Vela ludi mi povie že bude robit aj za 380 aj 12 hodín, robia zo seba dobrovolne otrokov pritom tým nahravaju do kartám celej politickej taktike že slovák pomaly už bude robit zadarmo a ešte bude aj dane platiť a pritom keby mal hrdosť tak to tak nebude. Preco by som mala vymienať svoj cas a mladosť za minimalnu sumu penazí?.. To radšej nech idu prec do zahranicia, to uznávam tam aj na minimálnom plate vyžiješ ako pán a vieš si život užívať ale na Slovensku sa absolutne neoplatí robiť ak nie su schopna zaplatit aspom 500. Potom sa robia take srandy a Fico sa smeje v Bruseli ked mu hovoria že aky má on sprostý národ že ožobracuje a ludia su ešte ochotní mu to zozrať a správať sa podla neho.
Nepáci sa mi že su tu homofobni ludia, ukazuju prstom na gayov a robia si blbe uštipacne poznámky že to je buzerant a podobne. A pritom ide ožraty chlap a na nom sa zasmeju, co zase nadvazuje na bod c.1. Pritom GAY je menej škodlivý pre štat ako pojebany alkoholik. Takýto vytriezveju a v nedelu sa hraju na omše za narodniarov s tradicnými hodnotami. Nenavidim to !!!
Neznašam že tu muži ešte stále nosia hrube ocelove a strieborne retiazky na krku, vlasy stvrdnute od gelu co vonia ako jar, tribalove drakove tricka, monterkove kockovane gate, cyklisticke okuliare do mesta, motorkarsky kožák z roku 5, fejkove Gucci, LACOSTE, Armani veci , tie opasky s tou prackou z turecka, a pod. vychytavecky. AKO UZ ICH JE OVELA POMENEJ ale stále je to živé.
No a ženy? co ja viem tiež nemám rada tie pseudo luxusne babushky co fajcia slimkove cigarety a myslia si že su super nobl.
No neviem dost vela veci je tu drahých k tomu ake slabé mame platy, no tá nezamestnanosť je tiež dosť blbá. Ale to je zase relatívne. Ja žijem v BB kraji a tu som si za osem mesiacov po strednej nenašla nic kde by dali viac ako minimalku a bolo to seriozne a nie len "dohoda"...
A tak vela veci by sa našlo takých na prd, celkovo to beriem tak že co je tu vlastne to dobre?... fakt iba malickosti typu bryndzove halušky, slovenský raj, banská štiavnica, že tu ešte nemame vojnu, že tu je demokracia, a nie som tu v moslimskej krajine, nemusim mat zensku obriezku, nemusim nosit burku, nemusím skoncit v dohodnutom manželstve, mám právo na vzdelanie, mame pitnu vodu, mame dobru geograficku polohu (škoda že bez mora), sme realtívne celkom prijemní ľudia narodnou povahou ak nieco ako narodna povaha je, SLOVENKY su krásne ženy, slovensky muži,.. hm hm ... povedzme že to s nimi už vyzerá nádejne, RASTIE PEKNA MLADA GENERACIA je sa naco pozerať 19 plus.. ... no a co dalej ?... proste asi kebyže sa narodim ako bohate bratislavske decko tak sa ani nestažujem, ale viete Slováci sa sťažovať musia ...
jednoducho mohlo to byt aj horšie, ale nemienim sa hrať že to je dobre.
1.ochota ľudí pracovať za pár eur
2.malá kreativita v živote a uniformnosť životného štýlu
3.nekonečné kritizovanie a závisť
4.kradnutie
5.celkovo neporiadok všade, neschopnosť robiť veci na 100 %, všetci robia len to najnutnejšie a na ostatné sa serie a potom to aj tak vyzerá, chýba disciplína.
Ale v zasade NEMAM RADA ludi, ktori citia nenavist a akokolvek sa touto emociou prezentuju, pokladam ich za odpad spolocnosti, a absoutne zbytocne a nijak neprinosne jedince.
@momoglamorous tak vieš ako a najlepšie je, keď sa tu pár dní ani neukážem a potom keď sa vrátim, tak len náhodou narazím na nejaký tupý koment, kde ma nejaká chudera zas spomína @95 , tak jej to trochu vrátim @100 a už urevaná si tu donesie celý svoj fanklub ( @101@109@110@111@124@130 ), aby ma dali dole
ale veď sranda musí byť! inak sú tí ľudia úplne nudní
Nemám rád politikov,
nemám rád útočníkov,
nemám rád námestníkov,
a tiež niektorých hudobníkov.
Nemám rád intrigantov,
nemám rád policajtov,
nemám rád mäsiarov,
nemám rád farárov.
ctjb niektori mame aj sukromny zivot a tu ma bude pribraty bob marley tagovat 5 x za hodinu, najmä ked mam 40 neprecitanych reakcii a NEVIRTUALNY program na vecer, fakt tlieskam @dumbledore kamo, jeho si nevsimaj. ma 22 a argumenty typu "ty mas teply nick a ty fotky potkanov v albume". pritom neustale do kazdeho skace a bezdovodne vyvolava hadky. osobne mi sam povedal, ze doteraz vsetky svoje baby podviedol, ale bude sa tu hrat na ublizeneho debilka. a to si vzdy pomyslim, ze ubohejsi uz byt nemoze... @momoglamorous@tangerina drahe damy, ziarlim na vas asi trochu, kedze uz mate svoj fanklub, ktory neustale snori, co napisete, aby sa na vas vo svorke (ako inac) mohol hodit. mna stalkuju len 1-2 chudaci (ako si mozno vsimnut) na 2. strane som rad, ze 1 z vas je moja frajerka a ze nas teda spolu riesi tolko online existencii a stara sa nam o nehynuci zdroj zabavy slava je super! 8)
@antifunebracka on mal o tebe ešte aj nejaký úbohý status, že či ťa nemá zmlátiť či čo presne ako človek na úrovni! ale už ho vymazal
toto písanie statusov o iných birdzákoch je top debilita a ja som si fakt dlho myslela, že to robí len ten robot/Ludvik čo sa nám tu občas vyskytuje
Na tej vasej hadke som sa celkom pobavila ale musim sa pozastavit nad argumentaciou @tangerina ktora ma tak malo fantazie ze musi niekomu nadavat do psychopatov a skaredych co je hodne asi tak 15rocnej pubertacky nie 25rocnej zeny ako mas uvedene v profile ... Ako nestranny pozorovatej ti radim aby si sa nad sebou zamyslela
tangerina je pičaaaaaaaaaa smiať sa niekomu a pozastavovať sa, že ho pustili zo psychiatrie? sorko, neviem, ale ty sa s pjur poznaš osobne? že si ju berieš do huby a si schopná súdiť jej psychické problémy? ty si úplne mimo a neviem, či by nemali do cvokárne zatvoriť skôr teba.
- slovensky (a mozno aj inokrajinny, nepoznam to) skolsky system, kde je dieta vazen v skole, kde je ucitelsky post z 95% post pre ludi, ktorych inam nezobrali a tak to aj vyzera, praktickemu vzdelaniu sa nedava ziadna vaha, vsetko je zalozene len na pouckach, ktore si ucitelia citaju z knihy a sami nevedia robit to, co ucia
- ludi, ktori zamerne siria zlo a negativnu naladu a ventiluju sa tym, ze urazaju druhych
- sefov, ktori vykoristuju svojich zamestnancov, ktori robia tazku pracu, vyuzivaju nepriazdnive podmienky (tazko si najde pracu inde, mamicka na materskej, student)
- mamicky, ktore sa stazuju na socialnych sietach, ze maju malo penazi na babatko, ze maju male socialne davky - pritom nikto ich nenutil to dieta si robit a celkovo nenavidim, ked sa ludia mnozia hlava-nehlava a potom tym trpia tie male deticky a som na to velmi citliva
- soferske veci - ked niekto chodi po meste 30. alebo ked niekto ide po meste 60, vyjde z mesta a zostane na 60. bratislavsku premavku, bratislavskych vodicov, ale aj sedlackych vodicov. ludi, ktori nedavaju smerovku, ked vychadzaju z kruhacu. dochodcov za volantom (jednu babku som pred par dnami mohla usmrtit, lebo mi prave do kruhacu vletela, lebo si MYSLELA, ze vychadzam), dochodcov na bicykloch, ludi, co sa promenaduju po cestach a parkoviskach kade tade, renaulty, kamiony (uz som zazila, ze sa na trojprudovke predbiehali v kazdom pruhu)
- otravnych optimistov (bud optimista, ale nehaj ma napokoji)
- no a tak. vsetko asi
@166 aha, takže už sa zas vyhrážame...hlavne, že my nie sme na úrovni vyhrážanie je asi o level vyššie alebo čo (ale mám z toho fotku, keby niečo aj z toho statusu)
TVL, toto je internet, keď ťa tu nasierajú ľudia, tak to vypni a hotovo
@wewo aha, takže keď ja dám niekomu fotky toho, že sa vyhrážaš, tak je to fake, ale keď dá niekomu také Karol, tak je to absolútne reálny dôkaz a druhá strana tomu 100% uverí
nie, teraz to tu prekrucuješ....napísal si, že "to z neho vymlátiš", a to je niečo iné ako "stretnime sa a vydiskutujme si to"
toto je internet, toto nemá čo prekračovať hranice
ja sa s tebou stretnúť nechcem a ani s nikým iným, lebo načo...aj keď sme vás vtedy stretli, tak som sa potom pýtala karola, že kto ste...a to isté sa mi stane, keď vás stretnem nabudúce, lebo ma proste v reálnom svete nezaujímate a nepamätám si ani ako vyzeráte
ja sa tu len prídem vynadávať, aby som potom v reálnom svete zase mohla byť na svojich kamarátov ako anjelik! :-S
je to internet, preboha, keď to tu vypnem, tak už ani neviem, že vôbec niekto z vás existuje
@dumbledore mňa to vôbec nemrzí. akoby ťa malo mrzieť, že si kvôli nejakej telesnej chorobe bol v nemocnici. všetky incidenty sa diali ešte keď som bola neplnoletá a vôbec...
@hoperpohroma@164 Ale to veľké "množenie sa" je následkom niečoho... napr. v prípade rómskych rodín na Slovensku...
Na antikoncepčné prostriedky nemajú buď peniaze, alebo nevedia si odsledovať "neplodné dni" alebo...
A nie je sebecké neprijať dieťa, ktoré splodia? Nie je lepšie pozerať na deti ako na dar než ako na nehodu, lebo som zabudla si zobrať...?
@georg21 sak ale ked nemaju na antikoncepciu, tak nech nejebu hlava nehlava. ze sa prave ty toho zastavas, co nabozkari su zastancami planovaneho splodenia a ziadneho sexu pre zabavu. fakt nechapem, ze sa niekto tvari, ze teotenstvo je nevyhnutna sucast zivota. VZDY sa mu da vyhnut, aj ked nie je na antikoncepciu
@hoperpohroma len som ťa chcel povzbudiť k tomu, aby si študovala príčiny keď o tom píšeš...
Hej veď to nemá byť len o tom, že musíme splodiť dieťa. Preto existujú neplodné dni, ktoré sa dajú odsledovať, tomu musí predchádzať správna životospráva, životný štýl...
A rozlišuje sa medzi dvoma, s jedným s týchto súhlasím:
@georg21 ja nepotrebujem studovat priciny tehotenstva. bud to dieta bolo chcene alebo nebolo. medzi chcenymi to este mozeme roztriedit na planovane a neplanovane (niektori si povedia, ze ked bude, tak bude), ale tam filozofia u mna konci.
@hoperpohroma nehovorím o filozofii, ale o faktoch... javy majú svoje príčiny...
Tak isto hovoriť o matkách ako "o zlých ľuďoch" je zvláštne. Lebo napr. sa ti môžu narodiť trojčatá, a čo ak "máš peniaze" len na jedno? A pod.
Zmena sociálneho systému by to riešila komplexne...
@highvoltage ja osobne nemam nic proti psychicky chorym ludom...len ked to nie su taki co inym ludom,co nikdy neboli na psychistrii a nehtozi im v najblizsej dobe ani hospitalizacia a budu sa tu jebat fo nich a nadavst do pivi,odpadov a chorych..to sa moze stat len tu
Keď sa niekto niekomu vysmieva za oblečenie a vzhľad.Keď
niekto niekoho okráda,keď niekto podvádza a keď sa niekto hrá na machra.
ps.Klebety a polopravdy.
@dumbledore prosim ta, kde by on zobral peniaze na novy oblek @tangerina jeho si nevsimaj, je to obycajny slaboch, co fabuluje nieco o nejakých vyhrazkach, ktore z mojej strany nikdy neboli. fetakove paranoje. a brat si do huby moju frajerku... skratka najvyssia ubohost. hovno, ktore treba splachnut. smej sa na tom so mnou, ako sa verejne zhadzuje
Nenávidím:
Homofóbov - tie ich "argumenty" typu "Keď dovolíme aby sa ženili buzeranti, tak to rovno môžeme dovoliť aj pedofilom!" a "Kvôli homosexualite sa ľudstvo prestane rozmnožovať!" ma fakt dostávajú. Najlepší sú ale tí, ktorých keď sa opýtam, čo je na homosexualite zlé, povedia "Lebo je to hriech! Píše sa to v Biblií!" Ako keby ma zaujímalo, čo si o homosexualite mysleli nejakí týpci čo písali bibliu tak pred 4000 rokmi...
Bulvár - koho zaujíma že Paríži Hiltonovej sa zarezali gaťky do zadku? Alebo že mala Sklovská na sebe dvakrát tie isté šaty?
Ľudí, ktorí sa s niekým odmietajú baviť na základe vzhľadu.
Chamtivcov, ktorí sa ženú za peniazmi a ich životnou prioritou je nahrabať toho čo najviac. A keď už sme pri tých prachoch, irituje ma, keď sa ma chlap pokúša zbaliť na to, že má parádne fáro a plnú peňaženku. Chlapče, si myslíš, že som nejaká eskortka alebo čo?
Klebetnice - moja stará mama mala vo zvyku pol dňa zízať z okna a referovať čo urobila hentá a tamten a často to bolo o úplných banálnostiach. Už ako decku sa i z toho dvíhal žalúdok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
188 komentov
Ale vyjadrim sa ku kazdemu bodu.
V komunizme zabudnutu spolocnost? Ta etapa mala svoje vyhody tu na slovensku. Spolocnost nebola v takych srackach jak je teraz. Vacsia moralka bola u ludi, vacsi vzajomny respeky. V tejto dobe kazdy hladi na seba... A celkovo jak moj sef povedal: Za tvrdeho socíku si nemohli dovolit pustit take sracky do telky jak chodia teraz. Proste nulovu vypovednu hodnotu davaju tie programy. Ak bola spolocnost reulovana malo to aj svoje pozitivum...
Preco by som mal nenavidiet starych ludi za to ze si myslia ze nieco lepsie vedia? to co je za shit? su ina generacia, su z inej doby, kazdy je nejaky to nie je dovod aby som ich nenavidel... Ak viem ze mam svoju pravdu tak mi je jedno ci nrjaka starsia osoba so mnou suhlasi al3bo nie...
Tak isto babky teraz uvidim na lavicke nejaku dochodkynu tak ju budem zabijat pohladom ze sa rozprava? Proste je to ina generacia a respektujem ich. neh si pokecaju ked ziju v tom prostredi a su tak naucene nech si ma aj ohovaraju ja sa pousmejem a slusne sa pozdravim a aj ked si v duchu nieco pomyslim aj tak ich respektujem.
Ovsem vek nie je dovod na respekt. .
Slovensko ako krajinu milujem. Mame krasnu krajinu a ako kazda ina aj svoje chybicky. Narodil som sa tu a som tu spokojny. A je 3ste vela toho co chcem precestovat po Slovensku a rovnako aj celom svete.
A svet je krásny neviem čo viac dodávať ako môže v sebe niekto toľko nenávisti nosiť
Mier s Vami
zdochnú
inak @1 @3
k tym starym ludom asi tolko, ze mi je jedno ake maju nazory pokym to mna neovplyvnuje, ale neznesiem ked ohovaraju a to tu vidim pravidelne, jedna ma minule isla prebodnut pohladom.
:happy:
ľúbim staré babky, čo sedia vonku na lavičkách a ohovárajú, podľa mňa je to roztomilé a aj tak ich nikto enberie vážne ale občas si každý rád vypočuje dobrú klebetu
ľúbim naše hory, sú krásne a som rada že sú v našej krajine
ľúbim aj náš jazyk, lebo je taký jedinečný a krásny a má ešte toľko neprebádaných zákutí (toto síce nebol môj názor tesne pred štátnicou)
ľúbim slovenské dievčatá, lebo sú fakt krásne
ľúbim slovenské dedinky, lebo si zachovávajú svoj kolorit
mám rada slovensko, lebo zachováva tradície vďaka ktorým sú pre mňa Vianoce, veľká noc či iný sviatok stále zázrakom
ľúbim slovensko, lebo tu nie sú nebezpečné hmyzy
ľúbim slovensko, lebo máme všetky ročné obdobia a každé z nich je krásne
ľúbim slovensko lebo máme krásnu prírodu aj mimo hôr
ľúbim slovensko, lebo keď zavriem oči a otvorím srdce, stále ma niekto/niečo prekvapí
netreba si všímať len to negatívne
@26
jeeee, ty si taká milá
normálne mám krajší deň
píšeš tu chlapče o malichernostiach, neviem, prečo sa ťa tak veľmi dotýkajú názory iných. je mi ťa ľúto.
ja nenávidím len faloš, klamstvá, zrady, ojebávačky, kuprezákov a podvádzanie. myslím si, že to jediné je hanbou ľudstva, lebo z toho pramení všetko ostatné.
fuuha ale si nalozil riadne uz len zalozit nejaku stranu co tak nazov HZNS? Hnutie za negativne Slovensko? podla mna o clenov nebudes mat nudzu, lebo ludi co len na vsetko sa stazuju tu je dost, je to narodny sport dalo by sa povedat. mala by som pre teba aj kandidata na post podpredsedu.
a co ti, co sa hudbe rozumeju a tvrdia, ze RAP resp. HIP HOP nie je hudba?
@salora taki ludia sa hudbe ABSOLUTNE nerozumeju
1. leto
2. hlúpi ľudia
Ja nenavidim tie pice co pozeraju kazfu sracku kfe ukazuju co sa "nosi" a potom sa hraju na modelky lebo to videli na jednej picke z telky, ze to tak nosi
Ked si mirgova da na sandale maslu, tak 30/40 tych piciek to zacne nosit tiez, ale presne tie iste pice by si to predtym nedala.
Neznasam ked sa ludia opicia po tom co vidia v telke, na internete..UCESY DETTO!
Mne príde že tu niekto chce iba zaujať tým na akého tvrďasa sa hrá že mu je všetko jedno všetko hejtuje... a takisto to píše na sociálnu sieť tak ako mu to vadí...
@ceciak nepríde mi, že sa hrám na tvrďasa, len vravím čo nenávidím. A s tými soc. sieťami máš pravdu, ale je to jediná možnosť ako sa vyjadriť do verejnosti.
@dumbledore ty si tomu tiež moc nepomohol
a prečo nenávidíš najlepšie ročné obdobie?
no a k téme
ja nenávidím bývalého šéfa mojej mamky..hoc je už (našťastie) mŕtvy, no aj tak ho stále nenávidím.
a nenávidím už (konečne) ex priateľa mojej mamky..a to som toho človeka mala kedysi fest rada..ale čo porobil celej našej rodine je neodpustiteľné
NENÁVIDÍM KLAMSTVO!!! to asi najviac na svete neznášam..najhoršie čo môže byť!
a ďalej nenávidím gombíky! (ale také tie s dierkami..viete..ako na košeliach...fujky fuj..) smrť gombíkom!
a hrachovú kašu! :ble:
Nenavidim ako sa spravas, ako nechutne ma ohovaras a stale iba hladas, co nove na mne zbadas ty repujuca garaz.
@tangerina pamatas, ked sme chlapca stretli pred pol rokom?
@74 juj ale ty si velmi neprijemny clovek, ako jeden z tych co sa hraju na neviem co na socialnej sieti a potom v reale su totalne nuly
@wewo že sa s ním aj vybavuješ, šak s ním sa nedočkáš normálnej komunikácie
lebo potom dojde hentá oranžová picmula a vytočíš sa tak že si rozbiješ comp
nebude do mňa skákať nejaká psychopatka -.-
Stačí tak málo, a niektorí ľudia sa idú navzájom pozabíjať.
srsly si uvedomuješ, čo rozprávaš?
pravdu veď!
ja len nechápem načo máš furt potrebu ma niekde spomínať, keď ja na teba zvysoka seriem
..tak ked onyi 2ja sami necitia, a nevidia, ze kus posobia ako ..tzv.bieli cigani :ehm:
( nvm ci tiez zvyknu aj vyvreskovat a jacat, ziapat na cele namestie, s kocikom najlepsie, jako tie cigane-bachyne ;p
( njn, na celu ulicu, - abo cez cele forum.. )
Je mi dost luto, ze aj toto sa povazuje za vrchol evolucie
@111 povedalo špatné 16ročné decko
@lyterka môžem sa ťa niečo spýtať? prečo píšeš ako robot? a prečo používaš toľko znakov a skratiek? a prečo tvoje vety nedávajú zmysel? môžeš mi prosím na to odpovedať? ja sa seriózne pýtam! bez urážky, fakt!
idem si pre hrozno
ostatným? a komu ešte?
btw, keď sa niekto zmaluje jak dement a poviem mu to, tak to nie je posmievanie za vzhľad...posmievanie za vzhľad by bolo, keby som sa niekomu smiala za to, že je špatný keď sa tak narodil (lebo za to samozrejme nemôže a to by som si ani nikdy nedovolila)
takže nedrístaj, prosím ťa
@warble veď aj ty :-S
@abbeyvolaco por supuesto que sí :-S
Neznasam že tu v politike zanasaju pod koberec, je tu XY nedoriešených kauz a veci, ktoré nikto nerieši a naopak riešia sa hluposti ako referendum za rodinu a pod. pritom peniaze sa akosi strácaju a tuneluje sa tu o 106, všetko tu politikom prechádza, a nikto to nedorieši.
Serie ma že je tu dosť vela ludí takých že nemaju hrdosť alebo co. Vela ludi mi povie že bude robit aj za 380 aj 12 hodín, robia zo seba dobrovolne otrokov pritom tým nahravaju do kartám celej politickej taktike že slovák pomaly už bude robit zadarmo a ešte bude aj dane platiť a pritom keby mal hrdosť tak to tak nebude. Preco by som mala vymienať svoj cas a mladosť za minimalnu sumu penazí?.. To radšej nech idu prec do zahranicia, to uznávam tam aj na minimálnom plate vyžiješ ako pán a vieš si život užívať ale na Slovensku sa absolutne neoplatí robiť ak nie su schopna zaplatit aspom 500. Potom sa robia take srandy a Fico sa smeje v Bruseli ked mu hovoria že aky má on sprostý národ že ožobracuje a ludia su ešte ochotní mu to zozrať a správať sa podla neho.
Nepáci sa mi že su tu homofobni ludia, ukazuju prstom na gayov a robia si blbe uštipacne poznámky že to je buzerant a podobne. A pritom ide ožraty chlap a na nom sa zasmeju, co zase nadvazuje na bod c.1. Pritom GAY je menej škodlivý pre štat ako pojebany alkoholik. Takýto vytriezveju a v nedelu sa hraju na omše za narodniarov s tradicnými hodnotami. Nenavidim to !!!
Neznašam že tu muži ešte stále nosia hrube ocelove a strieborne retiazky na krku, vlasy stvrdnute od gelu co vonia ako jar, tribalove drakove tricka, monterkove kockovane gate, cyklisticke okuliare do mesta, motorkarsky kožák z roku 5, fejkove Gucci, LACOSTE, Armani veci , tie opasky s tou prackou z turecka, a pod. vychytavecky. AKO UZ ICH JE OVELA POMENEJ ale stále je to živé.
No a ženy? co ja viem tiež nemám rada tie pseudo luxusne babushky co fajcia slimkove cigarety a myslia si že su super nobl.
No neviem dost vela veci je tu drahých k tomu ake slabé mame platy, no tá nezamestnanosť je tiež dosť blbá. Ale to je zase relatívne. Ja žijem v BB kraji a tu som si za osem mesiacov po strednej nenašla nic kde by dali viac ako minimalku a bolo to seriozne a nie len "dohoda"...
A tak vela veci by sa našlo takých na prd, celkovo to beriem tak že co je tu vlastne to dobre?... fakt iba malickosti typu bryndzove halušky, slovenský raj, banská štiavnica, že tu ešte nemame vojnu, že tu je demokracia, a nie som tu v moslimskej krajine, nemusim mat zensku obriezku, nemusim nosit burku, nemusím skoncit v dohodnutom manželstve, mám právo na vzdelanie, mame pitnu vodu, mame dobru geograficku polohu (škoda že bez mora), sme realtívne celkom prijemní ľudia narodnou povahou ak nieco ako narodna povaha je, SLOVENKY su krásne ženy, slovensky muži,.. hm hm ... povedzme že to s nimi už vyzerá nádejne, RASTIE PEKNA MLADA GENERACIA je sa naco pozerať 19 plus.. ... no a co dalej ?... proste asi kebyže sa narodim ako bohate bratislavske decko tak sa ani nestažujem, ale viete Slováci sa sťažovať musia ...
jednoducho mohlo to byt aj horšie, ale nemienim sa hrať že to je dobre.
koniec hejtu.
ak ho nosíš v sebe, potom to isté budeš písať, bars by si žil aj v UK...
hľadaj spôsob ako byť šťastným a nie tu písať dôvod prečo je to tak
1.ochota ľudí pracovať za pár eur
2.malá kreativita v živote a uniformnosť životného štýlu
3.nekonečné kritizovanie a závisť
4.kradnutie
5.celkovo neporiadok všade, neschopnosť robiť veci na 100 %, všetci robia len to najnutnejšie a na ostatné sa serie a potom to aj tak vyzerá, chýba disciplína.
Ten odsek o pánskej (ne)móde
Ale v zasade NEMAM RADA ludi, ktori citia nenavist a akokolvek sa touto emociou prezentuju, pokladam ich za odpad spolocnosti, a absoutne zbytocne a nijak neprinosne jedince.
Cau.
inak cenim si tvoju priamociarost, taka krasna sa tu teda nevidi
tak dík
ale veď sranda musí byť! inak sú tí ľudia úplne nudní
Nenávidím presne toto, nedostatok empatie, potrebu zhadzovať iných, aroganciu
A petržlen.
Vraj som v tvojom fanklube Chcem ružové tričko s tvojim nickom, veľkosť S 8)
@nenavidim :
-násilie v akejkoľvek forme
-ego
-netolerantnosť
-burinu
nemám rád útočníkov,
nemám rád námestníkov,
a tiež niektorých hudobníkov.
Nemám rád intrigantov,
nemám rád policajtov,
nemám rád mäsiarov,
nemám rád farárov.
@dumbledore kamo, jeho si nevsimaj. ma 22 a argumenty typu "ty mas teply nick a ty fotky potkanov v albume". pritom neustale do kazdeho skace a bezdovodne vyvolava hadky. osobne mi sam povedal, ze doteraz vsetky svoje baby podviedol, ale bude sa tu hrat na ublizeneho debilka. a to si vzdy pomyslim, ze ubohejsi uz byt nemoze...
@momoglamorous @tangerina drahe damy, ziarlim na vas asi trochu, kedze uz mate svoj fanklub, ktory neustale snori, co napisete, aby sa na vas vo svorke (ako inac) mohol hodit. mna stalkuju len 1-2 chudaci (ako si mozno vsimnut) na 2. strane som rad, ze 1 z vas je moja frajerka a ze nas teda spolu riesi tolko online existencii a stara sa nam o nehynuci zdroj zabavy slava je super! 8)
a takto narychlo si okrem ludskej hluposti na nic nespomeniem, ale viem, ze @flussica neznasa zeler
@purenarcissism picmula to odkial mas to slovo? skoro som sa zadusil
@vladqog ja už ani neviem
toto písanie statusov o iných birdzákoch je top debilita a ja som si fakt dlho myslela, že to robí len ten robot/Ludvik čo sa nám tu občas vyskytuje
@152 prvykrat tento rok mas NEVIRTUALNY program na vecer a uz ti z toho tak stoji bimbas ze o tom musis pisat do fora? dusevny chudak fakt
- slovensky (a mozno aj inokrajinny, nepoznam to) skolsky system, kde je dieta vazen v skole, kde je ucitelsky post z 95% post pre ludi, ktorych inam nezobrali a tak to aj vyzera, praktickemu vzdelaniu sa nedava ziadna vaha, vsetko je zalozene len na pouckach, ktore si ucitelia citaju z knihy a sami nevedia robit to, co ucia
- ludi, ktori zamerne siria zlo a negativnu naladu a ventiluju sa tym, ze urazaju druhych
- sefov, ktori vykoristuju svojich zamestnancov, ktori robia tazku pracu, vyuzivaju nepriazdnive podmienky (tazko si najde pracu inde, mamicka na materskej, student)
- mamicky, ktore sa stazuju na socialnych sietach, ze maju malo penazi na babatko, ze maju male socialne davky - pritom nikto ich nenutil to dieta si robit a celkovo nenavidim, ked sa ludia mnozia hlava-nehlava a potom tym trpia tie male deticky a som na to velmi citliva
- soferske veci - ked niekto chodi po meste 30. alebo ked niekto ide po meste 60, vyjde z mesta a zostane na 60. bratislavsku premavku, bratislavskych vodicov, ale aj sedlackych vodicov. ludi, ktori nedavaju smerovku, ked vychadzaju z kruhacu. dochodcov za volantom (jednu babku som pred par dnami mohla usmrtit, lebo mi prave do kruhacu vletela, lebo si MYSLELA, ze vychadzam), dochodcov na bicykloch, ludi, co sa promenaduju po cestach a parkoviskach kade tade, renaulty, kamiony (uz som zazila, ze sa na trojprudovke predbiehali v kazdom pruhu)
- otravnych optimistov (bud optimista, ale nehaj ma napokoji)
- no a tak. vsetko asi
najprv sa pozri ako to tu začalo a potom pičuj, ty vriťolez
@hetfield jj, za pravdu by sa malo zavierať do cvokárne
@badgrl a ty si kto, že by ma mal zaujímať tvoj názor? toto je len internet, tak sa z toho neposer hneď
TVL, toto je internet, keď ťa tu nasierajú ľudia, tak to vypni a hotovo
nie, teraz to tu prekrucuješ....napísal si, že "to z neho vymlátiš", a to je niečo iné ako "stretnime sa a vydiskutujme si to"
toto je internet, toto nemá čo prekračovať hranice
ja sa s tebou stretnúť nechcem a ani s nikým iným, lebo načo...aj keď sme vás vtedy stretli, tak som sa potom pýtala karola, že kto ste...a to isté sa mi stane, keď vás stretnem nabudúce, lebo ma proste v reálnom svete nezaujímate a nepamätám si ani ako vyzeráte
ja sa tu len prídem vynadávať, aby som potom v reálnom svete zase mohla byť na svojich kamarátov ako anjelik! :-S
je to internet, preboha, keď to tu vypnem, tak už ani neviem, že vôbec niekto z vás existuje
Nech sa páči :
Na antikoncepčné prostriedky nemajú buď peniaze, alebo nevedia si odsledovať "neplodné dni" alebo...
A nie je sebecké neprijať dieťa, ktoré splodia? Nie je lepšie pozerať na deti ako na dar než ako na nehodu, lebo som zabudla si zobrať...?
Je potrebne všetkých blokovať a komunikovať len s ľuďmi o ktorích viete že ich mentálne zdravie je v poriadku!
Pravdaže je to iba môj názor!
Hej veď to nemá byť len o tom, že musíme splodiť dieťa. Preto existujú neplodné dni, ktoré sa dajú odsledovať, tomu musí predchádzať správna životospráva, životný štýl...
A rozlišuje sa medzi dvoma, s jedným s týchto súhlasím:
» sk.wikipedia.org/wiki/Plánovan...
» www.aktuality.sk/clanok/208498/i...
a...
» sk.wikipedia.org/wiki/Prirodzen...
Tak isto hovoriť o matkách ako "o zlých ľuďoch" je zvláštne. Lebo napr. sa ti môžu narodiť trojčatá, a čo ak "máš peniaze" len na jedno? A pod.
Zmena sociálneho systému by to riešila komplexne...
Podľa mňa by tu nemali byť, pretože sú nebezpečný!
-Ja som si už dávnejšie všimol že ty čo najviac konfrontujú,tak ty už boli hospitalizovaný!
Radšej to treba zablokovať,pretože v opačnom prípade sa prejavy ich mentálna porucha a prejavia ju pod tvojimi vecami!
Keby tu nemali ritoleziv s rovnakymi poruchi,tak by ani nemukli
Ja si už ani nepamätám kedy ma konfrontovali sami,vždy niekto prilezie a zapojí sa, pretože jeho kamarátovi už dochádza slovná šťava!
Ved ty ani nestojíš o ich komentáre a najradšej by si bola by držali hubu,ale ta mentálna porucha ich neustále premôže a preto sa deje to čo sa deje!
Treba ich opätovne hospitalizovať! Liečba elektrošokmi by mohla byť účinná na ich problém!
Prvý krát sa mi stalo že som zaokrúhlil nejakú diskusiu,musel som to urobiť štýlovo
niekto niekoho okráda,keď niekto podvádza a keď sa niekto hrá na machra.
ps.Klebety a polopravdy.
@tangerina jeho si nevsimaj, je to obycajny slaboch, co fabuluje nieco o nejakých vyhrazkach, ktore z mojej strany nikdy neboli. fetakove paranoje. a brat si do huby moju frajerku... skratka najvyssia ubohost. hovno, ktore treba splachnut. smej sa na tom so mnou, ako sa verejne zhadzuje
Homofóbov - tie ich "argumenty" typu "Keď dovolíme aby sa ženili buzeranti, tak to rovno môžeme dovoliť aj pedofilom!" a "Kvôli homosexualite sa ľudstvo prestane rozmnožovať!" ma fakt dostávajú. Najlepší sú ale tí, ktorých keď sa opýtam, čo je na homosexualite zlé, povedia "Lebo je to hriech! Píše sa to v Biblií!" Ako keby ma zaujímalo, čo si o homosexualite mysleli nejakí týpci čo písali bibliu tak pred 4000 rokmi...
Bulvár - koho zaujíma že Paríži Hiltonovej sa zarezali gaťky do zadku? Alebo že mala Sklovská na sebe dvakrát tie isté šaty?
Ľudí, ktorí sa s niekým odmietajú baviť na základe vzhľadu.
Chamtivcov, ktorí sa ženú za peniazmi a ich životnou prioritou je nahrabať toho čo najviac. A keď už sme pri tých prachoch, irituje ma, keď sa ma chlap pokúša zbaliť na to, že má parádne fáro a plnú peňaženku. Chlapče, si myslíš, že som nejaká eskortka alebo čo?
Klebetnice - moja stará mama mala vo zvyku pol dňa zízať z okna a referovať čo urobila hentá a tamten a často to bolo o úplných banálnostiach. Už ako decku sa i z toho dvíhal žalúdok.