nadviazem na AnuLienku Ked sme navrhli, ze pojdeme do BA do kina a budeme mat v auparku rozchod, tak nas schladila tym, ze rozchod v auparku nie je poznavaci vylet(len by ma zaujimalo, cim je poznavaci vylet zmrzlina v parku). Potom nam navrhla, aby sme doplnali tretiakov, co s nou idu na vylet zo seminaru. Pekne od nej, presne tak sme si skolsky vylet vsetci predstavovali.
my sme uz 4 roky neboli..bo sa triednej nechcelo vybavovat..teraz(sme deviataci) s nami zas nechce ist..dokonca sme min rok priniesli posledny tyzden do skoly reproduktory take malicke k mobilu..ani to nam nechcela dovolit..mrcha jedna
my tiez teraz riesime kam na vylety lebo na mali sme ist do budapeste do toho akvarka ci co to tam je ale ze co tam isla ina trieda cely den boli len v buse a len hodinu a pol v budapesti tak to je do ppc no a ceme ist do prahy jak minuly rok na dvojdnovy ale triedna na dvojdnovy nechce lebo ze ma decko co byva casto chore inak tu Prahu odporucam hotel Sunshine 4ever docela haluz bola nocna praha je uplne super a potom sme boli v zoo tiez haluz
naša triedna tiež nechcela ísť tak sme sa s nou pohádali,nepracovali sme na hodinách .. začalo jej to liezť na nervy tak nakoniec povolila a hurá sa už teším na dvojdňový výlet ... tažko sa to už teraz vybavuje lebo všetko je obsadené
my ideme na chatu do dakej dzury v Slovenskom Raji sa riadne ozrat /ako poznam niektorych spoluziakov/ a nasa triedna bude chlastat s nami a hrat nam pri tom na gitare! ach no o nicom proste, co vam budem pisat
my ideme do drienice... mame dobru profku ale i ked aj A-cka z nasho rocnika tam ce ist.. tak neviem ci tam ideme a ked nepojdeme.. vybavime neco druhe ne ? a na tri dni ideme.. sa tesiiim
mali sme ist na 4 dni na Repiste (za Sklenymi Teplicami okres ZH) a potom to niejako padlo a zostavame na 3 dni v skoel ...cozue uuuzas ale budeme tam piatok 13 a ktomu este aj chceme pozerat horor a potom hrat schovavacky super nie?
ja uz som na zakladdek nesiel na vylet uz poslednych 5 rokov nesiel som na vencek ani na spolocenske akcie ktore ti .... organizovali a vobec mi to nechyba najvecsia haluz je na strednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a nasa triedna nechce, lebo ma zle skusenosti z predchadzajucimi deviatakmi...
a my za nich budeme pykat?
(aj ked vylety rad nemam, radsej som doma )
Nas najlepsi vylet bol pred 2 rokmi, ked sme isli do mesta na belgicku zmrzlinu, ktora sa platila z triedneho fondu
a potom do Viedne ..kks tam budem za tento rok uz 5x dpc