Viacerí čo ma poznajú iste vedia,že mám strašne rada Michaela Jacksona.. Jeho hudbu,tanec, krásny hlas.. proste bol to skvelý človek , - aspoň podľa mňa , ale čo som počula asi pred mesiacom ma vážne dosť zamrzelo.. ževraj sa naňho aj tak časom zabudne..
na neho sa nezabudne... vacsinou sa zabuda na take hviezdicky ktore maju jeden hit ktory ide jeden mesiac v radiach každy den aspon 10 krat a potom nic (las kechup - ci jak sa to pise, o zone, tokio hotel), ale on do tejto skupiny nepatri.. zabudlo sa na beatles, abbu, nirvanu? nie
@kikush25 - asi budeš sklamaná, ale zabudne... samozrejme nie úplne, pretože v povedomí ľudí ostane, ale ono sa zabúda pomaly už teraz... a pomaly sa zabúda na omnoho väčšie osobnosti, než M. Jackson. O pár rokov mnohí budú poznať možno už len jeho meno...
praveze naopak.... nezabudne a urcite bude mat velmi vela fanusikov aj v dalsich novych generaciach...zdalo sa mi neuveritelne, ked som raz sla po ulci a skupinka chalanov od 8-12 rokov si pustala na mobile The way you make feel, dost staru pesnicku, a snazila sa napodobnvat jej klip a akoze ma prenasledovali
takze sa neboj Micheal ma fanusikov aj medzi velmi malinkymi detickami , 5.6 rocnymi...naho sa proste nikdy nezabudne...bol to nas dar od Boha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nehovorím to len tak, bola to osobnosť, čo veľmi silno ovplyvnila populárnu kultúru.
rovnako aj neo-popartovú tvorbu (bol častým objektom zobrazovania - napríklad u Jeffa Koonsa)
už za jeho života sa o ňom veľa rozprávalo na akademickej pôde, neviem, prečo by to malo prestať.
podľa mňa to bol asi najväčší fenomén 20.storočia.
a včera ktosi spomínal akýsi vtip
bol to kral a este k tomu clovek s velkym srdcom
a jeho hudba ovplyvnila aj strasne vela dnesnych spevakov
takze sa na neho nezabudne
cest kralovi
takze sa neboj Micheal ma fanusikov aj medzi velmi malinkymi detickami , 5.6 rocnymi...naho sa proste nikdy nezabudne...bol to nas dar od Boha
mne teda nechýbajú