zvyknem si stahovat do compu South Park...a ja si to tak ukladam do zloziek, kazdu seriu osobitne...a dnes som si nedopatrenim vymazal celu 9tu seriu lebo som si stiahol jednu cast a vzdy ked si to rozbalim do tej zlozky, tak vymazem ten rar subor...al
tak to ti veru nezavidim.. to ja som dnes stiahol finale lm 2005 a tiez som cosi zmazal..
a mazem cez shift delete.. teda cez kos to ani nejde.. a som oznacil viac suborov nez som chcela vymazal ich.. a som sa zlakol ze i to krvopotne zhanane finale..
nastastie musim priznat. ze dnesny den konci uzasne.. no "dnesny"
@3 - ja to pozeravam od prvej serie v originalnom dabingu...teraz by mi to prislo aj divne, kebyze prejdem na cestinu, lebo uz som si zvykol na ich hlasy v anglictine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a mazem cez shift delete.. teda cez kos to ani nejde.. a som oznacil viac suborov nez som chcela vymazal ich.. a som sa zlakol ze i to krvopotne zhanane finale..
nastastie musim priznat. ze dnesny den konci uzasne.. no "dnesny"
teda.. drzim palce pri stahovani
@9 ako nic v zlom ale PB4 ma cele 3 casti co ja viem.. alebo ich je viac ;o)
a ked chces ti ich mozem poslat