Ze som v rychlosti dal nahrvat hodinu miesto dvoch
isiel som na skusku s kapelou a som sa ponahlal, tak som nechtiac dal na DVD prehravaci dat nahravat hodinu miesto dvoch...som si daval nahrat Ordinaciu v ruzovej zahrade...pridem zo skusky, spokojne si to pozeram, chrumkam si keksy, akurat bola ta pasaz,
som to nemal ani pozerat, len co som sa rozculil aky je Gregor kokot...aj ked jasne, s Luciou sa rozisli len nedavno, ale za to nemusi ublizovat Havranovej...tak s nou nemal radsej vobec nic riesit, to ze bol opity ho neospravedlnuje...
Začala sťažnosťou, našlo sa riešenie a nakoniec by bývalo lepšie keby sa to riešenie nenašlo
Lucates: osud chcel aby si koniec tej časti nevidel, aby si sa potom zbytočne nerozčuľoval... takže rada do budúcna - keď sa ti zase podarí niečo takéto, nesnaž sa to vyriešiť, akurát si pokazíš náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Začala sťažnosťou, našlo sa riešenie a nakoniec by bývalo lepšie keby sa to riešenie nenašlo
Lucates: osud chcel aby si koniec tej časti nevidel, aby si sa potom zbytočne nerozčuľoval... takže rada do budúcna - keď sa ti zase podarí niečo takéto, nesnaž sa to vyriešiť, akurát si pokazíš náladu
Všimnite si, že Gregor nadväzuje nové vzťahy väčšinou v alkoholickom opojení