@hangtime11 neberem to osobne, len ako si si vsimol uz do nazvu diskusie som napisal ze neviem ci je to stare alebo nie takze ked tu bude kazdy druhy koment ze "je to stare" nic to na tom ze je tato diskusia uz zalozena nezmeni. Ked nieco poznam tak fajn, ale nepoznaju to zas vsetci Takze taky koment ako ten tvoj nema zmysel sem aj pisat
Podla mna chvastat sa tym ze neznasam pokec a aha neznasam ho tak moc ze som tam stravil cely den prezeranim si ludi a veci a moralizovanim: A pozrite sa na nich aky su oni ubohy a ja NIE. Je proste pateticke umele zdvihanie si ega.
Ano pokec.sk je to co je, vsetci to vedia. Komu sa to nepaci jednoducho tam nechodi, potom su ludia ktori tam chodia a svoj nick wiwusqa1111@azet.sk si pokojne napisu do zivotopisu ked sa uchadzaju o pracu pravneho poradcu v advokatskej kancelarii pretoze sa jednoducho za to nehanba...a su ludia ktori tam chodia ale sami pred sebou si to musia ospravdlnovat nejakymi vetami typu :ved ja si z nich len robim srandu, ved to je len vyskum pre moj clanok. Nie nevadi ze vyskum trva 7 dni do tyzdna 15 hodin denne online
@whataboutsusan ja suhlasim s článkom a momentálne ho len čítam, no dojmy su zatiaľ kladné. Čo sa týka názoru na tie pokecové žabky tak je pre mňa absolutne opodstatnený. je mi až zle keď to vidím. Ak sa ku koncu článku chvasce tak súhlasím s tebou ale ešte to len čitam , no zatial suhlasím s ním. Ako keby som to pisal ja
odhliadnuc od toho ze Oscar je za filmy...je to fajn clanok ale nic vynimocne dobre na nom nevidim. otvorit na birdzi blogy, pohrabat sa v tych starsich a najdem fakt vela omnoho lepsich clankov.
ten štýl písania mi niečo pripomína a naozaj som sa zasmiala pri čítaní... malo to byť predsa na pobavenie, no nie? netreba to teraz brať smrteľne vážne... mne to zdvihlo moju chorú náladu, to je dôležité... a napísané je to fakt veľmi dobre
...Sadnú preto na prvý vidlybus do Blavy, aby si v Pinku mohli za posledné drobné nakúpiť čačky, v ktorých sa potom premávajú po Auparku, aby zbalili nejakého nagelovaného metrosexuálneho playboya točiaceho si na ukazováku kľúčiky od svojej “vytunenej” Fábie 1.0 Junior...
podla mna najvacsie komplexy nemaju tie stetky na pokeci ale ten co tento clanok pisal..musi byt riadne nasraty na zeny..asi ho nijaka nechce..no ale ma pravdu su trapne..ale kto neje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Väčšina foriem pičizmu nepotrebuje komentár; a(le) dovolím si dodať, že niektoré majú papuľu našpúlenú, avšak vedia z nej niečo aj vypustiť.
Ano pokec.sk je to co je, vsetci to vedia. Komu sa to nepaci jednoducho tam nechodi, potom su ludia ktori tam chodia a svoj nick wiwusqa1111@azet.sk si pokojne napisu do zivotopisu ked sa uchadzaju o pracu pravneho poradcu v advokatskej kancelarii pretoze sa jednoducho za to nehanba...a su ludia ktori tam chodia ale sami pred sebou si to musia ospravdlnovat nejakymi vetami typu :ved ja si z nich len robim srandu, ved to je len vyskum pre moj clanok. Nie nevadi ze vyskum trva 7 dni do tyzdna 15 hodin denne online
ANO pokec je povrchny a vlastne ani neviem na co funguje
ANO 90% veci je v tom clanku pravda a vlastne gro clanku je pravda
ale sposob akym ej to napisane a cele povysovanie sa nad tych ludi com tam, chodia a aky su oni chudaci mi proste nevonia.
100 ludi 100 chuti