Chcel by som si zacat zehlit vlasy, lebo sa mi velmi tocia a nepaci sa mi to... vzdy som chcel mat vlasy po plecia, rovne ,ale vzdy ked ich mam trocha dlhsie, tak sa mi zacnu tocit :/ co hovorite na to, ked si chalan zehli vlasy? Ked som bol mensi, tak sm
Vždy, keď vidím chalana s dlhšími vlasmi, tak slintám blahom. Ale keď má ten chalan vlasy vyžehlené, mám chuť ho kopnúť do píšťale. Nerob to. Aj ja mám vlnité vlasy a som sexi
no tak diky no ,som cakal ze ma tu podporite, ze ano ,zehli si ich ja nechcem mat tie vlasy ako justin bibier ,teda ako buzna, to v ziadnom pripade ale proste take trocha pod usi, ale rovne... doteraz som nad tym nepremyslal ,lebo som robil box a tam nam nedovolili mat dlhe vlasy ,ale som skoncil tak chcem nejaku zmenu
Mám kamaráta,ktorý si ich žehlí..netvrdím,že sa mu to nehodí,ale proste,keď má tie odstávajúce vlnky to je hrozne pekné
A tiež si užil zo začiatku nie že výsmech,ale no..treba si zvyknúť. U nás na škole si veľa chalanov žehlí vlasy a je to ok. Mne osobne sa viac páčia vlnky
žehliť si to v tom prípade budeš musieť furt, keď sa ti nepáčia vlnky. čo znamená, že o pár okamihov budeš vyťahovať hrče vlasov z hlavy :/ vlnky sú predsa fajn. ja mám vlnky. najmä to vidno, keď je vyžehlené a vidno aj umelé vlnky. ale keď chceš... mne je to šum a fuk...
tiež súhlasím s tým že si ich nežehli, pretože si ich budeš musieť žehliť každý, alebo každý druhý deň a velmi to ničí vlasy :/ mne to mama stale hovorila, neverila som jej, som si myslela veď načo by to vyrábali keď to škodí a teraz to lutujem, pretože ich mam uplne zničené a neni to pekné a pritom som si ich ani nemusela žehliť pretože som ich mala skoro rovné od prírody.. no človek kým sa nepopáli na vlastnej koži neuverí
Bože čo je na tom smiešne alebo zženštilé? Veď keď si chalan žehlí vlasy nemusí byť automaticky teplý! ...proste keď sa ti to páči a potrebuješ si ich žehliť lebo sa ti točia tak si ich žehli a kašli na ostatných veď je sú to tvoje vlasy. Len je pravda že to ničí vlasy, radšej používaj pred žehlením taký krém, čo kúpiš v kaderníctve. Ale ten je kur*a drahý ...
žehličky sú pre všetkých keď chceš si žehli, len ak to budeš robiť každý deň tak je dosť pravepodobné že si zničíš vlasy a to už potom budeš mať len také spálené seno namiesto končekov disappointed: ako ja )
btw , ale na chalanoch sú rovné ,nakonci zvlnenené vlasy aj tak najsexi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
veď so dajakú požičaj od kamošky a vyskúšaj, ale nieje dobré si žehliť vlasy často, lebo sa tým ničia...
a ty kludne si žehli vlasy...ja žehličku nepuživam ničí to vlasy...ale nie je to len pre ženské
rovne vlasky su
každý má právo cítiť sa dobre
A tiež si užil zo začiatku nie že výsmech,ale no..treba si zvyknúť. U nás na škole si veľa chalanov žehlí vlasy a je to ok. Mne osobne sa viac páčia vlnky
ako rovné vlasy prirodzene sú pekné ale ono je to vidno keď sú vyžehlené
vlnky sú super
zobral som strojček a 1mm odvtedy je to už každo2týždňový rituál
seci pome dohola!!
..kvak..
btw , ale na chalanoch sú rovné ,nakonci zvlnenené vlasy aj tak najsexi